Pretraga

Održana humanitarna utrka: Varaždin je trčao za one kojima je to potrebno

A- A+

U subotu, 18. svibnja, eSTUDENT-ova Mreža Varaždin uspješno je održala humanitarnu utrku Zasvijetli za druge. Utrka se održavala na nasipu uz Dravu, a trčale su se dionice od 2500 m i 6250 m u muškoj i ženskoj kategoriji. Ukupno je trčalo 68 trkača i prikupljeno je 612 eura za Društvo osoba s invaliditetom Grada Varaždina.

Foto: eStudent

– Zadovoljni smo odazivom ovogodišnje utrke, organizacija je protekla vrlo dobro i utrka je prošla odlično te se veselimo idućoj godini i nadamo se da će Zasvijetli za druge postati tradicionalna utrka u Varaždinu, rekla nam je Dora, voditeljica Mreže Varaždin.

Ovo mi je prva ovakva utrka, svidjela mi se atmosfera i startni paket i nadam se da ću iduće godine opet doći, rekao je Luka, diplomirani student strojarstva.

Udruga zahvaljuje svima koji su sudjelovali, a posebne zahvale idu TK Marathon 95  koji su pomogli u organizaciji cijelog događaja, profesoru Damiru Vučiću što je odradio zagrijavanje, Crvenom križu što su bili prisutni za slučaj ozljede i sponzorima ActiveVita Crossfit Studio, Amazinga, BiM sport, Borotalco, Medina Škrinja, Multivita, Natural Wealth i Sofos broker koji su omogućili odlične nagrade i startne pakete.

Saznaj više!

Za dodatne informacije o Udruzi i svim projektima koje provodi, prati eSTUDENTovu web-stranicu. Ažurni su i na društvenim mrežama pa njihove profile pronađi na FacebookuInstagramu i LinkedInu. Za dodatnu dozu vijesti o događajima i projektima koje provodi Udruga pretplati se i na newsletter kojeg ti bez iznimke šalju čak dva puta svakog mjeseca.