Pretraga

Počele prijave za projekt koji vas vodi na buduće radno mjesto: Evo detalja

A- A+

Izlet na buduće radno mjesto projekt je eSTUDENTovog tima STARTER. Cilj ovog projekta je upoznati studente s brojnim poduzećima i pokazati im koja su njihova potencijalna radna mjesta i kako što lakše započeti svoj radni vijek.

Foto: eSTUDENT

Poduzeće Ernst & Young domaćin je ovog Izleta na buduće radno mjesto namijenjenog prvenstveno za studente diplomskog studija ekonomije, ali i ostale zainteresirane. Izlet će se održati 15. svibnja od 9:30 sati na adresi Radnička 50, 8. kat.

Prijave na Izlet traju od 6. do 13. svibnja, a broj mjesta je ograničen. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem forme.

Tema same radionice je “Konzultant na jedan dan”, a stručnjaci iz poduzeća približit će studentima opis svog posla i tipove projekata na kojima rade.

Na samom početku poduzeće će se predstaviti i objasniti koje sve studentske prakse i poslove nude, a zatim slijedi predstavljanje TAX odjela koji je podijeljen u dva dijela: Računovodstvo i obračun plaća i Transferne cijene. Idući odjel koji će se predstaviti je Consulting koji se bavi EU projektima i digitalnom transformacijom poduzeća i na samom kraju Risk managment.

Saznaj više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje eSTUDENT provodi, posjetite eSTUDENTovu web-stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite ih na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na njihov newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.