Pretraga

U tri hrvatska grada održavaju se edukacije o poduzetništvu, donosimo detalje

A- A+

Udruga Ocean Znanja je u siječnju započela ciklus besplatnih edukativnih radionica u tri hrvatska grada. Uspješno su odrađene radionice u Vukovaru, a sljedeće lokacije su Slatina u rujnu i Pakrac u listopadu.

Foto: Ocean znanja

Mijenjaj! Uči! Vodi! je projekt u sklopu kojeg se provode ciklusi edukacija za mlade od 16 do 30 godina o leadershipu i poduzetništvu. Projekt je usmjeren na osnaživanje mladih za aktivno djelovanje i stvaranje pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama te unaprjeđivanje ključnih kompetencija koje će im poboljšati pozicioniranje na tržištu rada.

U sklopu edukacije, tijekom dva vikenda mladi imaju priliku učiti o temama kao što su osnove leadershipa, suradnja unutar tima, mapiranje potreba lokalne zajednice, tehnike brainstorminga, izrada projektnog modela, budžetiranje projekta i financijska pismenost, kako napraviti dobro predstavljanje ideje (pitch) i mnoge druge.

Nakon provedbe radionica u svim gradovima, održat će se završni online događaj na koji će biti pozvani svi sudionici edukativnog programa. Sudionici će prezentirati svoje ideje i inicijative za rješavanje problema u lokalnim zajednicama i upoznati se s idejama mladih iz drugih dijelova Hrvatske.

Ako ste mlada osoba od 16 do 30 godina iz Pakraca, Slatine ili okolice i želite naučiti kako biti aktivan član svoje zajednice i kako se bolje pozicionirati na tržištu rada pratite Facebook stranicu udruge Ocean Znanja kako bi saznali kada počinju prijave za edukacije u vašoj lokalnoj sredini!

Za sva dodatna pitanja, slobodno se javite na [email protected].

Projekt Mijenjaj! Uči! Vodi! provodi Ocean Znanja zajedno sa partnerima HUKI – Hrvatski ured za kreativnost i inovacije te se provodi uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.