Pretraga

10 razloga zašto doći na Football Fest na kojemu se očekuje oko 50 tisuća ljudi

A- A+

Najveći nogometni događaj u ovome dijelu Europe od 27. do 30. listopada održava se na Zagrebačkom Velesajmu. ‘Football Fest’ u čak tri paviljona Velesajma te u Kongresnom centru na Velesajmu pružit će svim zainteresiranima mogućnost da se informiraju, educiraju i zabave na četverodnevnoj nogometnoj manifestaciji.

Na ‘Football Festu’ očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja, a svi oni imat će prilike iskusiti sreću u nagradnim igrama, slušati predavanja o nogometu, igrati nogometne igre i još mnogo toga. Ako još niste našli razlog zbog kojega biste posjetili Festival, možda vam ovi deset razloga pomogne u tome. 

10 zašto sudjelovati na najvećem nogometnom događaju

1. Nogometna zabava na sve načine

Nogomet je zabava sam po sebi, a na Football Festu je organiziran najveći nogometni zabavni park na ovim prostora. Od turnira u playstationu, stolnom i malom nogometu, pa sve do bubble footballa, mjerenja brzine i preciznosti udaraca, nogometnog biljara i još mnogo toga zabavljat će posjetitelje festivala. 

2. Put na El Clasico

Svi sudionici Football Festa imat će priliku sudjelovati na nagradnom natječaju koji im može donijeti putovanje i smještaj u Barceloni za dvije osobe i dvije ulaznice za najveću nogometnu utakmicu na svijetu, Barcelona – Real Madrid, koja će se 4. prosinca održati na Camp Nou. 

3. Divovski nogometni pikado

Na Football Festu imat ćete se priliku okušati u novim nogometnim igrama, između ostalog i u divovskom nogometnom pikadu! Pravila su jednostavna, kao i kod običnog pikada, jedino što umjesto strjelicama metu gađate nogometnim loptama. 

4. Povezivanje s tržištem i sklapanje poslova

Na Football Festu sudjelovat će svi koji su na bilo koji način povezani s nogometom. Nogometni klubovi, savezi i tvrtke iz svih dijelova srednje i jugoistočne Europe sudjelovat će na sajmu i imat će priliku povezati se s tržištem, sklopiti nove poslove i upoznati konkurenciju. 

5. Virtualna stvarnost i ostala budućnost

Na samom događaju veliki naglasak stavit će se na trendove i tehnologiju budućnosti u svim segmentima koji imaju veze s nogometom. Imat ćete priliku besplatno isprobati Virtual Reality tehnologiju, suvremene modele sportske opreme, softvere za praćenje utakmica i treninga… 

6. Nogometna oprema i sve vezano uz nogomet

Na Football Festu imat ćete priliku kupiti sve što vam je potrebno, a povezano je s najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Bilo da tražite sportsku opremu, nogometne lopte, suvenire voljenog kluba (ili klub za nastavak karijere), pa čak i travnjake i nogometne terene, možete pronaći na Football Festu. 

7. Europski prvak u freestyleu

Na Football Fest dolazi Tobias Becs, europski prvak u atraktivnom freestyleu! Becs će u subotu i nedjelju održati radionice i demonstracije u ovoj popularnoj nogometnoj vještini, a osim Becsa, na događaju će sudjelovati najbolji freesytleri i igrači uličnog nogometa iz regije. 

8. Nogometne zvijezde

Na Football Festu očekuje se veliki broj nogometnih zvijezda i legendi. Ambasadori samog događaja su Dario Šimić i Aljoša Asanović, a svoje predavanje svim zainteresiranima održat će i „trener svih trenera“, popularni Ćiro. Uz njih, festival će posjetiti i ostale nogometne „face“ iz ovog dijela Europe. 

9. Zasebna konferencija za sve ljude u nogometu

Grad Zagreb će od 27. do 30. listopada 2016. biti nogometni centar Europe. Sudjelovanjem na Football Festu imat ćete priliku sudjelovati na najvećem nogometnom događaju u ovom dijelu Europe i uživati u širokom rasponu nogometnih aktivnosti. Na cijelom događaju bit će puno edukativnog i zanimljivog sadržaja, a organizirana je i dvodnevna nogometna konferencija na kojoj će svoje znanje sudionicima prenijeti najveća nogometna imena iz svijeta i regije. 

10. Zabava pristupačna svima

Sve ovo možete dobiti za svega 20 kuna koliko košta dnevna ulaznica za Football Fest. Također, postoji mogućnost kupnje sajamske ulaznice za sva četiri dana koja košta 50 kuna ili obiteljske ulaznice (za 4 osobe) za 70 kuna. Za sve posjetitelje Football Festa koji dolaze vlakom, omogućeno je 40% popusta na povratnu kartu.