Pretraga

5 Instagram profila koje morate zapratiti tijekom ovih blagdana

A- A+

Božić nam se bliži velikom brzinom! Prije nego što smo trepnuli, božićne pjesme su postale dominantne na radio stanicama i tv postajama, gradovi su okićeni tisućama lampica, a i sami smo počeli pomalo razmišljati o svim božićnim kolačima koje ćemo pojesti ovih blagdana. Ako je sve oko nas u stvarnom svijetu dobilo obilježja Božića, zašto ne bi i naš digitalni svijet? Donosimo 5 Instagram profila koje morate zapratiti tijekom ovih blagdana!

Gabriel Santiago, Unsplash

Postoji nešto posebno u zlatnoj, crvenoj i zelenoj boji koju sve češće viđamo oko sebe, u zvončićima koji krase svaku pjesmu koju čujemo u zadnje vrijeme i u mirisu cimeta u zraku. Cijela atmosfera prosinca je posebno čarobna i daje nam posebne osjećaje sreće i zadovoljstva. Digitalno doba nam dopušta da cijeli taj ugođaj prebacimo i u virutalni svijet.

Izdvojeni članak

5 aplikacija koje morate imati tijekom božićnih blagdana

Baš zbog toga smo odlučili pronaći 5 Instagram profila koje morate zapratiti tijekom ovih blagdana, a na kojima ćete moći pronaći inspiraciju za okititi bor, ispeći kolače ili se jednostavno zabaviti.

1. marko_bakes

Hrvatski student koji studira u Ujedinjenom kraljevstvu, a vodi profil na kojem objavljuje recepte za kolače. U ovom predbožićnom razdoblju, možda najviše što nam treba je inspiracija za pečenje kolača, a Marko je prava osoba koja nam može ponuditi sve što nam treba. Iznenadite ukućane finim božićnim keksima prema Markovom receptu!

2. Elfontheshelf

Službena stranica Elf On The Shelf YouTube kanala na kojemu možete učiti različite božićne pjesme. Na ovom Instagram profilu možete pratiti Djedove pomagače – vilenjake i zajedno s njima odbrojavati dane do Božića!

 

View this post on Instagram

 

These elves have taken flight for #ScoutElfReturnWeek, friends! ⁣. ⁣. ⁣. ⁣. ⁣. ⁣#ElfontheShelf #ElfonaShelf

A post shared by The Elf on the Shelf (@elfontheshelf) on

3. 5-minute-crafts

Najljepše božićno darivanje je onda kada ste poklon izradili sami, a najljepši dom je onaj ukrašen ručno rađenim ukrasima. Zato je ovaj Instagram profil must za praćenje tijekom blagdanskog razdoblja jer vam nudi gomilu inspiracije, ali i instrukcije za različite DIY stvari.


4. houseofchristmas

U predbožićnom razdoblju posebno volimo samo upijati božićnu atmosferu kroz naš Instagram feed. Nešto je posebno u božićnim ukrasima, borovima i hrani na fotografijama zbog čega se posebno veselimo. Ovaj profil je upravo to – najljepše fotografije božićne atmosfere uz koje ćemo još malo više poželjeti da je već sutra Božić, a možda i dobiti inspiraciju za uređenje.

5. A1hrvatska

Zašto pratiti baš ovaj profil ove predbožićne sezone? Zato što je tamo moguće svakodnevno rješavati zadatke i preko njih dolaziti do nagrada. A1 je za sve korisnike pripremio brdo iznenađenja, a njihov Instagram će svakodnevno preuzimati poznati hrvatski influenceri.

Također, ovog prosinca skinite aplikaciju Moj A1 jer vas tamo svakog dana čeka iznenađenje, od vrlo povoljnih gigi do besplatnih data opcija. Ovih blagdana si osigurajte uvijek dovoljno giga kako biste mogli objaviti najljepše fotke svog božićnog bora, raditi i objavljivati najsmješnije TikTok videe i uvijek biti u tijeku svih događanja.

Skini aplikaciju: Moj A1 (Google Play) / Moj A1 (AppStore)

_________________________________________________________________________________________

Tekst je nastao u suradnji native studija portala srednja.hr i A1 Hrvatska.