Pretraga

5 aplikacija koje morate imati tijekom božićnih blagdana

A- A+

Ušli smo u prosinac – temperature su se snizile, počeo je Advent i više ne moramo skrivati da potajno slušamo božićne pjesme. Sve to znači da su božićni blagdani blizu, da dolazi vrijeme darivanja i vrijeme za obitelj i prijatelje. U duhu svega navedenog, izabrali smo 5 aplikacija uz koje će vam ovi blagdani biti još veseliji.

KT, Unsplash

Božićni blagdani su pred vratima, a to znači samo jedno – dolazi sezona zabave, smijeha, ljubavi i darivanja. Sve je spremno da u svoju okolinu ubacimo crvene, zelene i zlatne boje, da pomognemo napraviti francusku salatu i kolače, okititi bor te da s prijateljima provedemo sate smijeha i zabave.

Doba u kojem živimo nam je omogućilo da cijelom ovom božićnom duhu damo još jednu dimenziju, i to onu virtualnu. Zato smo za vas odabrali 5 aplikacija s kojima će ovi božićni blagdani biti nezamislivi, jednom kad ih probate!

1. Subway Old Santa Claus

U vrijeme božićnih blagdana red je da svakodnevne igre na mobitelu zamijenimo onim božićnima. A ništa ne govori da se Božić bliži kao Djed Božićnjak koji trči po tračnicama, zar ne? Ova igra poznatog formata zabavit će vas u svim onim trenucima kada se, na primjer, vozite sa starcima od rođaka do rođaka, između čestitanja i druženja s obitelji.

2. Christmas Gift List

Izdvojeni članak

5 Instagram profila koje morate zapratiti tijekom ovih blagdana

Božićno vrijeme doba je darivanja. A ako ćemo iskreno, ponekad je teško zapamtiti kome što želimo kupiti i postoji mogućnost da se nađemo u neugodnim situacijama. Kako biste to izbjegli, skinite ovu aplikaciju i zapišite sve o darivanju što vam padne na pamet. Zabilježite da vašem tati treba nova maska za mobitel ili da vaša sestra čezne za novim četkicama za šminku. Uz sve to, naravno, možete zapisati i koliko košta pa tako možete pratiti koliko novaca trebate izdvojiti za poklone.

3. Christmas Photo Frames (Google Play) / Xmas photo editor (AppStore)

Složit ćete se s nama kada kažemo da ništa nije više instagramable od Božića. I zato vam u ovo vrijeme treba jedna dobra aplikacija za obradu sadržaja kojeg ćete objavljivati na društvenim mrežama. Ova aplikacija ima veliki izbor raznovrsnih efekata s kojima doslovno možete oživjeti svoje fotografije, dodati različite efekte na fotografije ili animirati padanje snijega. Pomaknite granice svoje kreativnosti!

4. Elf Yourself (Google Play) / Elf Yourself (AppStore)

Ovo je možda najbolja aplikacija za kreiranje božićnih čestitki. Zašto? Jer vam omogućuje da montirate svoju glavu na tijela rasplesanih vilenjaka. Samo se fotografirate i odaberete koji stil plesa i glazbe želite, a aplikacija napravi ostalo. Skinite aplikaciju i razveselite svoje prijatelje i obitelj na Božićno jutro!

5. Moj A1 (Google Play) / Moj A1 (AppStore)

A1 Hrvatska ove godine posebno nagrađuje svoje korisnike. Naime, preko aplikacije Moj A1 svi korisnici na bonove će svaki dan moći uključiti neku data opciju po vrlo povoljnoj cijeni, a ponekad će biti iznenađeni i besplatnim data opcijama. Kao i u adventskom kalendaru s čokoladicama, nikad nećete znati što vas očekuje sljedećeg dana, u čemu leži i pola zabave.

Osim što će ova aplikacija biti super tijekom prosinca zbog masu poklona koje tamo možete dobiti, inače je ova aplikacija iznimno korisna za praćenje potrošnje tijekom mjeseca ili kupnju bonova. Korištenje aplikacije je jednostavno, a u samo par klikova je moguće saznati sve bitne informacije o vašem korisničkom računu. Skinite aplikaciju i više se nikad nemojte iznenaditi prevelikom potrošnjom na vašem računu!

______________________________________________________________________________________

Tekst je nastao u suradnji native studija portala srednja.hr i A1 Hrvatska.