Pretraga

[Aplikacija tjedna] Volite biti organizirani? Besplatna aplikacija omogućuje organizirano vođenje bilješki

A- A+

Simplenote aplikacija namijenjena je onima koji na jednostavan način žele nešto zapisati u svoj mobitel, bez hrpetine nepotrebnih funkcija koje im oduzimaju pažnju. Aplikacija je u potpunosti besplatna te ju je moguće preuzeti na gotovo svakoj platformi – iOS-u, Androidu, Windowsu, Linuxu i MacOS-u.

Screenshot: Google Play

Aplikacija za vođenje bilješki uistinu je na pretek. U moru njih, teško je pronaći onu koja je jednostavna zahvaljujući isključivo temeljnim funkcijama poput, primjerice, mogućnosti organiziranja bilješki.

Simplenote je upravo takva aplikacija. Dizajnirana je isključivo za one koji žele brzu i jednostavnu aplikaciju za vođenje bilješki, bez hrpetine nepotrebnih funkcija koje im oduzimaju pažnju i koje nikada ni neće koristiti.Uz to, u potpunosti je i besplatna te se može preuzeti na iOS-u, Androidu, Windowsu, Linuxu i MacOS-u.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Nova društvena mreža sve je popularnija: Nema puno prostora za filtre i namještanja

Pri prvom otvaranju aplikacije, potrebno se registrirati kako bi ste u budućnosti mogli sinkronizirati vaše bilješke i na drugim platformama. Nakon toga, pojavit će se početni ekran koji je bazičan, ali u potpunosti funkcionalan i vizualno korektan.

Bilješke se vode jednostavnim klikom na ikonicu u donjem desnom kutu te ih je moguće označavati i isticati, pa se tako mogu i grupirati. Od ostalih funkcija, bilješke je moguće dijeliti s drugim osobama koje ih onda mogu uređivati. Sve se, napominjemo, sprema u cloud pa svoje zapise nikada nećete izgubiti.