Pretraga

Blockchain je budućnost: Prijavi se na radionicu o ovoj tehnologiji 21. stoljeća

A- A+

Around The Block je četverodnevna radionica o blockchainu. I ove godine organizator je studentska udruga EESTEC LC Zagreb u suradnji s UBIK-om – Udrugom za Blockchain i Kriptovalute. Radionica će se održati od 3. do 6. travnja 2019 na FER-u. Prijavite se!

foto: chuttersnap, Unsplash

Blockchain tehnologija je ono što je Internet bio 1990-ih godina. Zato je Around The Block radionica koja može poslužiti kao uvod u ovaj svijet noviteta, gdje će se pojasniti što to zapravo jest i kako bi se Blockchain sve mogao primijeniti u našem IT svijetu, ali i šire.

Radionica će se održati od 3. do 6. travnja, a sastojat će se od dva dijela: Interaktivnih predavanja u trajanju od 3 dana koja drže predstavnici hrvatskih i stranih firmi te praktičnog grupnog natjecanja tzv. Hackathona s ciljem izrade decentraliziranih aplikacija na Ethereumu.

Prisustvovanje radionici je potpuno besplatno, a pobjednike natjecanja očekuju vrijedne nagrade! Kod prijave za natjecanje poželjno je imati iskustva s objektnim programskim jezicima.

U odnosu na prošlu godinu pozornost će se posvetiti i novom pojmu pametnih ugovora realiziranih blockchain tehnologijom tako da i prošlogodišnji sudionici mogu nadograditi svoje znanje.

Prijave su otvorene za sve, ali zbog ograničenja broja ljudi, sudionici radionice će se izabrati na temelju motivacijskog pisma.

Prijavite se na ovoj poveznici. Prijave će biti otvorene do 27. ožujka!

Blockchain je budućnost, budi spreman na nju!