Pretraga

U Converse Pride kolekciji prvi put možete naći tenisice s trans zastavom!

A- A+

Converse je brend koji oduvijek označava slobodu za mnogo ljudi. Ponosno je drugačiji od drugih od početka i to ga je dovelo do statusa kojeg danas nosi u društvu. Stoga nas ne čudi da svake godine uoči Povorka Ponosa, koje se odvijaju po cijelom svijetu, lansira Pride kolekciju tenisica.

Converse

Ove godine se na tenisicama pojavljuje i trans zastava

Converse slavi s LGBT zajednicom u šarenim tenisicama u bojama duge već godinama, a novost je da su ove godine dizajnirali i tenisice koje su inspirirane trans zastavom pa tako možete odabrati između plavih i bijelih s ružičastim i plavim detaljima koje imaju natpis “YES TO LOVE”. Kolekcija je ove godine jednostavnija pa su tako bijele starke mjestimično ukrašene dugama dok crne imaju print malih munja u bojama duge. Najbolji dio je da na converse stranici možete promijeniti elemente tenisica prema vašem ukusu. Cijene se kreću od 450 kn za niske tenisice do 650 kn za visoke tenisice.

Convers

Nažalost kupovina s Converse stranice još nije moguća u Hrvatskoj, ali možda ove godine Pride kolekcija bude dostupna i u našim trgovinama.

Converse

Converse

Converse

Converse

Converse

Converse

Converse

Converse

Converse