Pretraga

#DigitalnaKarijera: Kako se zaposliti u digitalnom sektoru ako nisi STEM-ovac?

A- A+

Konferencije #DigitalnaKarijera u organizaciji Netokracije su prošle Split, Zadar, Varaždin i Osijek, a turneju će završiti u Zagrebu, besplatnom konferencijom u četvrtak, 7. prosinca u 17 sati, na Ekonomskom fakultetu.

U četvrtak, 7. prosinca s početkom u 17 sati, u kongresnoj dvorani EFZG-a će se održati besplatna konferencija #DigitalnaKarijera powered by bonbon.

Konferencija je namijenjena studentima i mladima koji se žele zaposliti u digitalnim sektorima koji su danas sveprisutni, ali se nisu upisali ili ne planiraju upisati fakultet iz nekog STEM područja.

Idete li na Cugu s poslodavcem?

Na konferenciji će govoriti Carlos Eduardo Espinal, investitor, mentor, autor knjige The Fundraising Fieldguide i partner i savjetnik u investicijskoj platformi Seedcamp koja je najavila novi investicijski fond kojim bi investirali u stotinjak novih startupova diljem Europe.

Izdvojeni članak

#DigitalnaKarijera: Kako se zaposliti i uspjeti u digitalnoj ekonomiji?

Nikola Stolnik, voditelj marketinga tvrtke specijalizirane za proizvodnju mobilnih igara Nanobit, će govoriti o razvijanju marketinške strategije u mobilnoj gaming industriji. O video produkciji i kreaciji sadržaja će govoriti Bruno Zagoršćak, a Anja Uzelac će otkriti koja su to znanja i vještinje potrebni za razvoj digitalne karijere.

Nakon njihovih izlaganja počinje drugi dio, interaktivni panel #AskMeAnything, na kojem će publika moći direktno sudjelovati predlažući vlastite teme o kojima žele raspravljati i postavljajući pitanja.

Između predavanja i panela, organizirana je Cuga s poslodavcem za one koji su se na nju prijavili. Po principu speed datinga, u trajanju od tri minute, studenti će dobiti priliku upoznati se i s poslodavcima koji u ovome trenutku zapravo traže studente za rad.

Na kraju se sa svima još stignete družiti na afterpartyju u Potter Cafeu, a kako je bilo na konferenciji u Osijeku, možete pogledati u videu.