Pretraga

Dino Jelušić: Od slatkog klinca do metalca

A- A+

Dino Jelušić, klinac koji je prije 10 godina pobijedio na dječjoj Euroviziji u danskom Kopenhagenu danas je 20 – godišnji metalac. Ovaj mladić rodom iz Požege je nakon simpatične pjesme ‘Ti si moja prva ljubav’ skrenuo na svom glazbenom putu i posvetio se metal i hard rock glazbi.

Mnogi se sjećaju simpatičnog klinca koji je 2003. godine predstavljao Hrvatsku na dječjem Eurosongu te na kraju i pobjedio. Nekad maleni Dino Jelušić je danas 20 – godišnji metalac i student Glazbene akademije u Zagrebu. Došao je čak i do Afrike te održao koncert s tamošnjim glazbenicima, a danas se potpuno posvetio hard rock i metal glazbi.

Neobičan glazbeni obrat tijekom vremena se dogodio talentiranom glazbeniku Dini Jelušiću. Od prvijenca ‘Ti si moja prva ljubav’ kojim je pobjedio na Euroviziji u danskom Kopenhagenu. U nastavku možete vidjeti video nastupa ovog tada još dječaka.

Nakon pobjede na ovom dječjem glazbenom natjecanju Dino nije izdavao nove pjesme dok 2011. godine nije ponovno osvanuo na glazbenoj sceni.
Naime izdao je prvi solo album pod imenom ‘Living my own life’, a danas žari i pali sa svojim metal i hard rock koncertima diljem Zagreba ali i Hrvatske.

U nastavku možete vidjeti gdje je Dino Jelušić u svojoj karijeri danas.