Pretraga

Dirljiv razlog zbog kojeg se na maturalnoj zabavi pojavio s 37 djevojaka

A- A+

Nemali broj momaka ima problem kada treba pronaći pratnju za maturalnu zabavu. No ne i Sammy Lamar. Sammy nije kao većina ‘frajera’, njega je na maturalnu pozvalo čak 37 djevojaka, a on je njihov poziv prihvatio.

Screenshot: WJACTV.com

Izdvojeni članak

Urnebesno: Video klipom pozvao Sandru Afriku da mu bude pratilja na maturalnom plesu

U Penn Cambria High School u američkoj saveznoj državi Pennsylvania svi znaju tko je Sam, bilo da su prvačići ili maturanti. Sammy je učenik s posebnim potrebama, a njegova mama za WJACTV.com kaže kako su se u ovoj školi prema njemu uvijek svi lijepo odnosili.

– Mislim da roditelji djece s posebnim potrebama razumiju da je moj najveći strah bio onaj da će moje dijete u školi biti zadirkivano ili ismijavano. Oni već imaju toliko toga s čime se moraju nositi, tako da im ne treba još i to. U ovoj školi se s time nikada nismo morali suočavati, ova djeca su bila predivna, rekla je Sammyjeva mama Diana za WJACTV.

Da Sammy ima jedno divno sjećanje na svoje školske dana pobrinula se njegova prijateljica
Karingtin Sklodowski. Ona je s još 36 djevojaka u školskoj dvorani na velikom plakatu ispisala pitanje: ”Sammy, hoćeš li ići s nama na maturalnu?” i tako Sammyja iznenadila pozivom na zabavu.

– On bi trebao doživjeti trenutak koji doživljavaju svi maturanti. Kada sam stigla i vidjela Sammyja u odijelu srce mi je zaigralo. Izgledao je divno, znam koliko je o sretan i koliko smo sretni mi što je ovdje s nama, rekla je njegova prijateljica Karingtin za WJACTV.

Na kraju je dodala kako nije bitno tko postane kraljica maturalne zabave dok god je Sammy kralj. A tako je i bilo, Sammy je zabavu napustio s krunom na glavi.

Dirljiv razlog zbog kojeg se na maturalnoj zabavi pojavio s 37 djevojaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap