Pretraga

FOTO: Ovako nešto još niste vidjeli, učenici za maturalnu zabavu iznajmili – tramvaj

A- A+

Kreativnosti na maturalnim zabavama obično ne nedostaje, no što je napravila jedna zagrebačka gimnazija rijetko tko može nadmašiti. Učenici V. zagrebačke gimnazije nakon klasične proslave svoje maturalne zabave odlučili su iznajmiti – tramvaj. Dva sata u svečanim haljinama i odijelima vozili su Zagrebom uz oznaku ‘posebna vožnja’ na tramvaju.

Nedavno smo pisali kako je učenica na maturalnu zabavu došla na konju jer limuzine više nisu ‘in’. No, izgleda da je jedna zagrebačka gimnazija odlučila nadmašiti sva prijevozna sredstva pa je dio svoje maturalne zabave provela u – tramvaju.

‘Pjevali smo i na svakoj stanici mahali ljudima’

Učenici V. zagrebačke gimnazije povodom svoje maturalne zabave odlučili su iznajmiti tramvaj i provozati se gradom u svojim svečanim haljinama i odijelima. Točnije, prvo su se cijelu večer i noć proveli na ‘klasičnoj’ zabavi, a potom su rano ujutro krenuli na turu po Zagrebu. Željeli su da maturalna što dulje potraje.

– Bilo nam je jako lijepo i zabavno, pjevali smo u tramvaju i na svakoj stanici mahali ljudima. Na tramvaju nam je pisalo posebna vožnja. Znali smo da želimo napraviti nešto kreativno i zabavno nakon maturalne da se što dulje zabavljamo i da nam maturalna bude još posebnija, kazala nam je Leonarda.

Izdvojeni članak
Djevojčici koja je žrtva vršnjačkog nasilja pratnja na maturalnoj bili su pjevačica Seka Aleksić i glumci Stevan Piale i Ammar Mešić

Poznata pjevačica bila je maturalna pratnja maltretiranoj djevojčici: Na zabavu stigli i poznati glumci

Ruta od Olipske do Trga bana Jelačića

Ova ideja na pamet je pala predsjednici jednog razreda. Kontaktirala je ZET, iznajmili su tramvaj i vjerojatno prvi maturalnu imali u tramvaju.

– Išli smo rutom od Olipske do Glavnog kolodvora pa preko Vodnikove i Frankopanske do Trga bana Josipa Jelačića gdje smo izašli, objasnila nam je Leonarda, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako je sve to izgledalo.