Pretraga

Dođite na buvljak “Doslovno nemam šta obući” u Studio Smijeha ako su vam dosadile high street trgovine

A- A+

U subotu, 18.5. se u Studiju Smijeha od 11 do 16 sati održava buvljak “Doslovno nemam šta obući” na kojem ćete moći pronaći razne second hand i vintage stvari po povoljnim cijenama, a uz shopping možete popiti kavu, pojesti komad torte od čokolade i tamne pive- Čokobira i uživati u suboti. Nudi vam se i poseban jelovnik ˝Djetinjstvo na tanjuru˝ koji vam priprema Priče jedne kuhače. Vratite se u djetinjstvo uz tijesto s makom i šećerom, šnenoklama, graškom s noklicama i kruhom s masti, špekom i lukom.

foto: Facebook/Buvljak

Buvljaci su zabavna i jeftinija verzija shoppinga na kojem možete pronaći unikatne komade koje ćete čuvati godinama. Osim aspekta zabave i uštede, buvljaci su također bitni za okoliš jer promoviraju kupovinu second hand odjeće i smanjuju tekstilni otpad. Već sam pisala o negativnom utjecaju  mode na okoliš , a kupovanje second hand odjeće umjesto nove je pozitivan korak u očuvanje prirode.

foto: Facebook/Buvljak

Dođite u subotu na buvljak jer se ne želite ponovno naći u situaciji gdje stojite pred ormarom i govorite :” E, al doslovno nemam šta obući.”.