Pretraga

Dvije najbolje ekipe borit će se za titulu sveučilišnog futsal prvaka: Jedna od njih je po prvi put u završnici

A- A+

Prošlogodišnji finalist Sveučilišne futsal lige te pobjednik kupa u ovoj sezoni FER, borit će se protiv Bernaysa za ovogodišnju krunu u sveučilišnoj ligi.

izvor: Facebook Unisport ZG

Obje ekipe su suvereno izborile kartu za finale, s tim da Bernays nakon četvrtfinala ni u polufinalu nije primio niti pogodak. S 2:0 su svladali veliko iznenađenje turnira Grafički fakultet, dok se FER rezultatom 5:2, obračunao s PMF-om.

Izdvojeni članak

Poznati svi putnici u polufinale Sveučilišne futsal lige u Zagrebu: Ispao prošlogodišnji pobjednik

Kada je FER poveo već u prvoj minuti polufinalnog susreta, autogolom Dominika Broza, činilo se da će utakmica biti odlučena i prije nego je počela. Međutim, odmah u narednoj minuti, PMF je vratio stvari na početak, izjednačenjem Šavorića.

Potom je uslijedilo 14 ‘praznih’ minuta, nakon kojih je poentirao Grubeša. S rezultatom 2:1 se otišlo na odmor, a u nastavku je dvama golovima, najbolji igrač susreta Kristian Lalić zapečatio sudbinu studenata Prirodno-matematičkog fakulteta. Do kraja su po jedan gol postigle obje ekipe.

S druge strane, Bernays i Grafičari su dugo odmjeravali snage pa je prvi od dva gola, finalist zabio tek u 23. minuti, a odmah nakon dvije minute i drugi, što se pokazalo kao konačni rezultat.

Bernaysu će ovo biti prvo sudjelovanje u samoj završnici Sveučilišne futsal lige, no, s obzirom na uvjerljivost u nastupima tijekom cijele sezone, ne bi bilo iznenađujuće da odu i do kraja.

A pobjednika najmasovnijeg sportskog natjecanja na Sveučilištu u Zagrebu ćemo doznati u subotu 5. svibnja od 20 sati u dvorani Martinovka. Susret za treće mjesto će se pak igrati istog dana na istom mjestu u 17 i 30.