Pretraga

Poznati svi putnici u polufinale Sveučilišne futsal lige u Zagrebu: Ispao prošlogodišnji pobjednik

A- A+

Četvrtfinale Sveučilišne futsal lige u Zagrebu obilježilo je ispadanje prošlogodišnjeg pobjednika VERN-a, kojeg je FER zaustavio na putu prema novom naslovu. Upravo FER i slovi za najvećeg favorita ovogodišnjeg izdanja natjecanja, a za ovaj susret su bili osokoljeni nedavnim osvajanjem sveučilišnog kupa! Dvoboj FER-a i VERN-a završio je rezultatom 6-3, s FER-ovom apsolutnom kontrolom nad rezultatom tijekom cijele utakmice.

Iz arhive portala srednja.hr| foto: Ivan Božić

FER će se u polufinalu susresti s PMF-om, koji je u najneizvjesnijoj utakmici četvrt završnice prošao Hrvatske studije s tijesnih 3-2.

Bernays je pak bio uvjerljiv u duelu protiv RGNF-a, iako se do prvog gola trebalo čekati 18 minuta. Nakon što je povela, ekipa Bernaysa je samo povećavala vodstvo, do konačnih 5-0.

Izdvojeni članak

Drame na sveučilišnim sportskim borilištima: Kineziološki fakultet izletio s rukometnog, a TVZ s futsal prvenstva

Grafički fakultet je priredio blago iznenađenje prolazom u duelu protiv Ekonomije, koju je nadigrao sa sigurnih 5-2. Grafičari su poveli u 15. minuti te su sačuvali svoje vodstvo do kraja utakmice. Rezultatu i nevoljama Ekonomskog fakulteta svakako je kumovalo i isključenje, koje je u 29. minuti zaradio Hrvoje Žuvela. Nakon toga su uslijedila tri gola Grafičara i tek utješni drugi pogodak Ekonomije za konačnih 5-2.

Grafički fakultet u polufinalu igra s ekipom Bernaysa, koji je kao što smo prethodno napomenuli uvjerljivo izborio prolazak u polufinale.

A polufinala u kojima će se dakle sastati FER i PMF te Grafički fakultet i Bernays igrat će se već za vikend. U subotu 28. travnja u 21 i 22 sata, Martinovka će ugostiti polufinalne duele.

Ista dvorana bit će domaćin i finalne utakmice, koja će se odigrati u subotu 5. svibnja, u 20 sati.