Pretraga

Emir Hadžihafizbegović predložio film koji bi tinejdžeri trebali organizirano pogledati

A- A+

Emir Hadžihafizbegović, jedan od poznatjihih suvremenih glumaca iz BiH, mnogima poznatiji kao ‘Ante nicht Darinka’ iz reklame za jednog mobilnog operatera predložio je film kojeg bi, prema njegovom mišljenju, organizirano trebali pogledati tinejdžeri.

Screenshot: YouTube

Emir Hadžihafizbegović, tuzlanski glumac i nekad ministar sporta i kulture kantona Sarajevo, predložio je tinejdžerima film koji bi obavezno trebali pogledati.

Izdvojeni članak

Filmovi koje svi trebaju pogledati prije 18.

Profesor glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Tuzli, koji je ostvario više od 50 uloga na kazališnim daskama,ali i na ekranu, kaže kako bi ‘tinejdžeri trebali organizirano pogledati film ‘Takva su pravila’ jer prikazuje iracionalnu agresiju među mladima zbog koje stradavaju nevini’.

– Film Ognjena Sviličića otvara društveni, obiteljski i mentalni problem jer živimo u destruiranom svijetu srušenih sustava vrijednosti, ne samo ovdje nego i planetarno, rekao je Hadžihafizbegović nakon primitka nagrade za najbolje glumačko ostvarenje ‘Horizonti’ te istaknuo kako je film težak i naporan, no bitan za pogledati jer otkriva zagonetku gdje je geneza besmislene, iracionalne i neutemeljene agresije mladih ljudi.