Pretraga

Euforija oko Eurosonga: I na jednom zagrebačkom fakultetu zaplesao se Rim Tim Tagi Dim

A- A+

Nakon što je naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna rasturio svojim nastupom u polufinalu, Hrvatskom je zavladala još veća Rim Tim Tagi Dim manija. Svi su naučili ples, ali i riječi pjesme te svoje snimke postavljaju na društvene mreže. Popularnom Rim Tim Tagi Dim plesu pridružio se i Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu koji je povodom Dana i Noći fakulteta s posjetiteljima otplesao cijelu koreografiju na Markovu pjesmu.

rim tim tagi dim pmf

Foto: Screenshot YouTube

Ako vam ovih dana u glavi ne zvoni Rim Tim Tagi Dim, onda vjerojatno živite ispod kamena. Euforija oko pjesme Baby Lasagne, odnosno Marka Purišića s kojom nas predstavlja na Eurosongu postala je nacionalna nakon što je nastupio u prvoj polufinalnoj večeri. Marko se plasirao u finale, a njegovi obožavatelji diljem Hrvatske pjevaju i plešu na njegovu pjesmu.

Ni jedan zagrebački fakultet nije ostao imun na Rim Tim Tagi Dim maniju. Tako su posjetitelji Dana i Noći Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u jednom trenutku otplesali cijelu koreografiju, a PMF je to objavio na svojim društvenim mrežama. U publici je najviše bilo djece koja već zna sve korake s nastupa Baby Lasagne, a kako je to izgledalo na PMF-u možete pogledati u videu niže.

Podsjetimo, nedavno smo bili u Umagu u Osnovnoj školi Marije i Line koju je pohađao i sam Marko, a i gdje radi njegov otac Dragan kao nastavnik. U školi su nas dočekali učenici trećeg i četvrtih razreda koji su otplesali svoju koreografiju na Markovu pjesmu. Kako su njihovi plesovi izgledali možete pogledati na našem YouTube kanalu, a intervju s Markovim tatom u videu ispod.