Pretraga

Imate svoj školski bend? Ovo je izvrsna prilika da pokažete svoj talent

A- A+

Među našim školarcima kriju se i talentirani glazbenici, a oni koji su okupljeni u školske bendove imat će priliku pokazati svoje umijeće. Centar za kulturu i informacije Maksimir ove godine organizira natjecanje školskih bendova ‘Maksirock School Fest’. Ovo natjecanje namijenjeno je svim glazbenim sastavima u sklopu zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, a najbolje ocijenjeni bendovi dobit će prigodnu nagradu.

Nastup rok and roll benda

Nastup rock benda | foto: Unsplash

Maksirock School Fest, natjecanje zagrebačkih školskih bedova, održat će se u petak, 3. studenoga 2023. godine u 20 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir na adresi Švarcova 18. Nastupe će ocjenjivati stručni žiri sastavljen od poznatih hrvatskih glazbenika.

Da biste sudjelovali na ovom natjecanju, potrebno je ispuniti prijavnicu koja mora sadržavati osnovne podatke o sastavima te video ili audio snimku izvedbe jedne obrade ili autorske skladbe. Dozvoljeni su svi glazbeni žanrovi s naglaskom na rock, pop, punk, funk i grunge glazbeni izričaj. Ispunjene prijavnice se šalju putem e-maila: [email protected], najkasnije do 15. listopada 2023. godine.

Natjecatelji će imati osiguranu garderobu, drum set, tehničku podršku te mikrofone i stalke dok su svu ostalu opremu i instrumente dužni ponijeti sa sobom. Također, na dan natjecanja, svakom sastavu bit će omogućena kratka tonska proba u trajanju od maksimalno 20 minuta.

Maksirock School Fest financiran je sredstvima Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, a sudjelovanje na natjecanju se ne naplaćuje kao niti ulaz za završni koncert na kojemu će nastupiti sastavi koje je odabrao žiri.