Pretraga

Izašao je trailer posljednje sezone serije La Casa de Papel, jedan detalj pokrenuo raspravu među fanovima

A- A+

Vješti pljačkaši koji su najprije orobili španjolsku nacionalnu kovačnicu novca, a potom se prebacili na tamošnju narodnu banku, vraćaju se na male ekrane. Riječ je, naravno, o likovima iz megapopularne serije La Casa de Papel. Prvi dio posljednje sezone izlazi za točno mjesec dana, a jučer je objavljen i trailer.

Peta sezona popularne španjolske serije La Casa de Papel bit će ujedno i posljednja. Ovih dana obavljen je trailer te koji prikazuje nastavak sukoba vojske, policije i pljačkaša pod vodstvom Profesora. U kratkom traileru gledatelji mogu vidjeti i kako je inspektorica Sierra uspjela pronaći Profesora te ga drži na nišanu, a pojavio se i mnogima omiljeni lik –  Berlin.


Upravo je pojava kontroverznog brata vođe pljački pokrenula raspravu među fanovima. Jedni tako špekuliraju da zapravo uopće nije poginuo u prethodnim sezonama i da se vraća spasiti ekipu. Drugi tvrde da je riječ o retrospektivi, odnosno ispreplitanju prošlih događaja sa sadašnjima, kao što je to bilo u prethodnoj sezoni, kada je Berlin bio ‘živ’ samo u sjećanju preostalih likova.

Tko je u pravu, doznat ćemo za mjesec dana. Nova sezona serije La Casa de Papel na Netflix stiže u dva dijela – prvih pet epizoda izlazi 3. rujna, a preostalih pet 3. prosinca. U međuvremenu pogledajte trailer koji je izašao na španjolskom i na engleskom jeziku.