Pretraga

Još ne znate što ‘isfurati’ na halloween? Evo ideja

A- A+

Preostalo je još nekoliko dana za osmišljavanjem kostima za nadolazeći halloween tulum, a vi još uvijek niste smislili u što ćete se maskirati? Možda vam naše ideje i prijedlozi pomognu da zablistate na najstrašnijem tulumu u godini.

Pinterest

Ako ste pobornik maskiranja za noć vještica, a ne u veljači kada je zapravo pravo vrijeme za osmišljavanje idealnog kostima, ono što trebate znati je da ova noć u godini trpi sve. Što jača šminka, upadljivi detalji i što strašniji izgled ono s čim nikako ne možete promašiti, a ako se dobro služite make-up kistovima gotovo vam ništa drugo nije potrebno. Osim naravno mašte i dobro društvo.

Ako ste osoba koja vješto barata make-up kistom, svakako to iskoristite i priuštite sebi pravo remek-djelo na tijelu, Uz dobar make-up najčešće je nebitno što ćete odjenuti, a crno bijele kombinacije savršene su za ovu noć. No, sljedeći tutorial dovoljno je jednostavan i uz malo truda može izgledati odlično. 

Zanimljivi detalji mogu se napraviti i na rukama pa uz bijelu, crnu i crvenu boju za tijelo i lice te lakove za nokte vaši će prsti izgledati kao iz najstrašnijeg horor filma. 

Pinterest

Pinterest

Muški dio populacije također uživa u tulumima za noć vještica, a dobri kostimi ili šminka i kod muškaraca su itekako poželjni. Duhovi, vampiri, kosturi ideja je mnogo, a oni s dobrim smislom za humor odlučit će se za kostim junaka iz video igrica. 

#costumeshopping #halloween #halloweencostume #halloweencostumes #halloweenparty #costume #costumes #trickortreat

Fotografiju objavljuje Halloween Costumes (@halloween__costumes) Lis 10, 2014 u 6:41 PDT

Jednostavnost, a upečatljivost možete i postići kostimima inspirirani filmovima poput Crnog labuda za kojeg je potrebna crno-bijela šminka, suknja od tila i crni pernasti detalji ili pak likovi iz Obitelji Addams za koju doma zasigurno imate rekvizita. 

Pinterest

Pinterest

Pinterest