Pretraga

Kakav lik! Nije htio da ga cura ometa tijekom Europskog prvenstva pa joj poslao ugovor s uvjetima

A- A+

Izreke poput ‘volim te više od Dinama’ pokazuje ‘tenziju’ između parova kad je riječ o nogometu. Vrhunac te ‘tenzije’ dogodio se u Velikoj Britaniji gdje je Georgia Holmes od svojeg dečka Joela Smitha uoči Europskog prvenstva dobila, ni više ni manje, nego ugovor o neometanju. Postavio joj je nekoliko uvjeta, a ona je sve objavila na TikToku gdje je video lajkalo preko 45 tisuća ljudi.

europsko prvenstvo ugovor

Ugovor koji je Georgia Holmes dobila od svog dečka Joela Smitha uoči Europskog prvenstva
Foto: Unsplash; Mitch Rosen | TikTok Screenshot; georgiaholmes.x | ilustracija srednja.hr

Georgia Holmes iz Velike Britanije na svojem je TikTok profilu objavila video koji je lajkalo preko 45 tisuća ljudi.

‘Ne mogu biti jedina…’

– Ne mogu biti jedina kojoj je dečko poslao pismo uoči Europskog prvenstva, stoji u početku videa koji je Georgia objavila na svom TikToku.

Njezin je dečko Joel, kako bi riješio sve nedoumice, svojoj djevojci poslao mail s ‘ugovorom’ o neometanju za vrijeme trajanja Europskog prvenstva.

– Bok Georgia, ovaj ti mail pišem kao uvjete i pravila za nadolazeće Europsko prvenstvo koje započinje u petak 11. lipnja i traje do nedjelje 11. srpnja. Sad ću ti navesti sve uvjete i pravila, stoji u nadrealno smiješnom mailu Joela djevojci Georgiji.

‘Ne šalji mi poruke’

Pravila su, očekivano, jednako smiješna. Tako joj uvjetuje da tijekom svih prijenosa utakmica u kojima nastupa Engleska ne smije biti dopisivanja između njih, osim ako ju on zovne da joj kaže “da dolazi kući”. Misleći, naravno, na poznatu britansku frazu “football is coming home” kojom bi se označila pobjeda Engleske reprezentacije na nekom nogometnom prvenstvu.

– Provodit ću dosta vremena u kafiću tijekom tog vremena pa zahtijevam da mi ne šalje poruke poput ‘kad ćeš doći kući’ ili ‘koliko ćeš dugo ostati’. Neće biti poruka ili poziva tijekom utakmica, osim ako je poluvrijeme, jer sva moja pozornost mora biti na utakmici. Pozivi samo ako su hitni, navodi Joel.

Napominje joj, u slučaju loših rezultata, da ne bude razljućena njegovim ponašanjem i raspoloženjem jer nisu osobno usmjereni na nju.

‘Često ću doći pijan’

Najavio je i da će se često kući vraćati alkoholiziran, kako bi ona imala razumijevanja za to. Unatoč usmjerenosti na utakmice, nije zaboravio ni na nježnosti prema djevojci.

– Zapamti da te volim i da si i dalje i tijekom Europskog prvenstva moj si najveći prioritet. Ako misliš da sam nešto zaboravio ili imaš neke druge prijedloga možemo dogovoriti sastanak licem u lice kad ti god odgovara. Hvala. Tvoj voljeni Joel Smith, zaključuje svoje pismo.

– J**i se, Joel, završno stoji u TikTok videu djevojke.

@georgiaholmes.x

I had to laugh , what on earth🤣🤣 #euros #fyp #boyfriend #football

♬ Afterglow – Wilkinson & Becky Hill

Srednja.hr ima igru o Europskom prvenstvu

Jeste li sigurni u svoje znanje o Euru jednako kao i u dobar prolaz Hrvatske u prvenstvu? To možete vrlo jednostavno provjeriti na sustavu kvizovi.srednja.hr. Postavljajte pitanja u temu Nogomet, podtemu Euro 2020, i izazovite druge da se okušaju u odgovaranju. Tražimo one koji će postavljanjem vlastitih pitanja pokazati da imaju najveće znanje o prvenstvu. Osim toga, uđite u grupu za Euro 2020 unutar sustava kvizovi.srednja.hr, odgovarajte na pitanja i pokažite da možete biti korisnik s najviše točnih odgovora.

Jednostavno, jedno je moći se prisjetiti točnog odgovora, a drugo je znati postaviti pravo pitanje na koje drugi neće znati odgovoriti – a EuroZnalac može oboje! Postavljajte vlastita pitanja, odgovarajte na pitanja drugih kako bi provjerili svoje znanje i provjerite koliko ste vjeran navijač.