Pretraga

Kako najbolje pripremiti svoje računalo za početak nastave? Ovo je sve što će vam trebati

A- A+

Ljetni praznici su pri kraju, učenici i studenti uskoro se vraćaju u klupe, a već je i vrijeme za razmišljanje o back to school kupovini. Bilo da su vaša djeca u srednjoj školi ili studiraju, morat će pripremiti svoja računala za nadolazeću školsku i akademsku godinu. Ako ne znate puno o računalnim softverima, Godeal24 preporučuje najnoviji paket iz Officea – Office 2021 Pro Plus.

Kako najbolje pripremiti svoje računalo za početak nastave? Ovo je sve što će vam trebati | Foto: Godeal24

MS Office Suite popularan je posljednja dva desetljeća jer nudi alate za produktivnost za poslovne profesionalce i studente. Stvaranje i uređivanje tekstualnog sadržaja, stvaranje prezentacija, upravljanje e-poštom, priprema tablica s podacima ili bilježenje bilješki, Microsoft Office Suite čini sve.

O cijenama se ne morate brinuti, zato što je Office 2021 Pro Plus paket na rasprodaji u sklopu Godeal24 Back to School programa. Cijena je samo 24,25 €, a snižen je i Windows 10 Pro, po cijeni od 7,25 €.  Softverski ključevi koje prodaje Godeal24 definitivno su originalni, a ako ste zabrinuti zbog problema s kvalitetom, Godeal24 nudi i jamstvo povrata novca. Ako ste zabrinuti zbog nemogućnosti aktiviranja ključeva ili drugih problema, pružaju i profesionalnu korisničku podršku koja će riješiti sve probleme na vrijeme!

Godeal24 vruća ponuda! Windows 10 Pro samo 7,25 €

Bundle ponuda (promo kod TW62)

Više ključeva za veći popust

Do 50% popusta na ostale Microsoft proizvode (promo kod TW50)

Ostali softveri za računalo

Kupovina u 5 jednostavnih koraka

Idite na stranicu za plaćanje, kreirajte račun ili nastavite kao gost, a potom ispunite “Informacije o plaćanju”.

Foto: Godeal24

Odaberite “CWALLETCO” i “Nastavi”.

Foto: Godeal24

Provjerite svoju narudžbu zatim kliknite “Naruči”.

Foto: Godeal24

Odaberite način plaćanja.

Foto: Godeal24

Ovdje možete odabrati i PayPal kao način plaćanja.

Foto: Godeal24

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine preko trgovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta, a oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Sva pitanja oko kupovine možete nasloviti na [email protected].