Pretraga

Kamo u srijedu? Na besplatan party u Tvornicu!

A- A+

Ukoliko vam je dosta uvijek istih mjesta za izlaske srijedom, idući tjedan imate jedinstvenu priliku tulumariti u Tvornici i pojaviti se u filmu. Naime, snima se dugometražni film o mladima, ‘Zagrebački ekvinocij’, i potrebno im je što više statista za najbolju scenu u filmu – scenu ogromnog tuluma.

Foto: Jan Humski

Mladi filmaši koji su se okupili pod imenom CEFGI su u procesu snimanja ‘Zagrebačkog ekvinocija’. Bit će to igrani, dugometražni film o mladima, o njihovim izlascima, o nevoljama koje se mogu pojaviti samo u jednoj večeri, o Zagrebu i o alternativnoj sceni.

– Zagrebački ekvinocij je igrani, dugometražni film o šestero prijatelja koji odluče organizirati party povodom proljetnog ekvinocija. U ZE-u želimo prikazati jednu večer, jednu ekipu s jednim ciljem i 3 sasvim neočekivane priče koje će te večeri nastati. Tvornica. Močvara. Konzum na Glavnom. Džamija. Opatovina. Žabac. ZET. Sve su to mjesta koja određuju zagrebačku alternativnu scenu. ZE je film o ovoj kulturi, našoj generaciji, stilu života, a ponajviše o Zagrebu i zagrebačkom noćnom životu, objašnjavaju iz CEFGI-ja

#statirajpartijaj

U srijedu, 11. travnja, snimat će se najluđa scena cijelog filma – party u Tvornici, meki alternativaca. I upravo za tu scenu im je potrebno što više statista, pa ukoliko se želite odlično zabaviti na kultnom mjestu dok u pozadini repa High5, skupite svu svoju ekipu, prijavite se popunjavanjem prijavnice na linku i pomozite mladoj ekipi da snimi film.

Više informacija možete pronaći na Facebook eventu, a više lokacija za statiranje na ovom filmu možete pronaći ovdje. Video u kojem se cijela ekipa CEFGI-ja predstavila pogledajte u nastavku.