Pretraga

Ljetne komade odjeće možete nositi i kada zahladi: Predlažemo ove kombinacije

A- A+

Kombinacija ljetnih, jesenskih i zimskih komada odjeće u tople i slojevite outfite je moj najdraži način odijevanja. Tako svoje najdraže haljine i suknje možemo nositi kroz cijelu godinu i sve to uz pomoć toplih basic predmeta koji nam omogućuju uštedu novaca na kupovini novih predmeta, a ovakve kombinacije štite i okoliš jer ne kupujete bespotrebnu jesensku i zimsku odjeću.

Unsplash

Najlakši način za nošenje ljetnih predmeta kada zahladi je nošenje običnih dugih majici ispod haljina i majici kratkih rukava i tajici ili hulahopki, ovisno o tome koliko ste zimogrozni s kratkim hlačama, haljinama i suknjama. Jednostavan recept s kojim se od svojih kratkih odjevnih predmeta ne morate oprostiti kada dođe hladnije vrijeme. Pokazat ću vam kako napraviti kombinacije u koje su uključeni basic komadi, ali i one koje kombiniraju razne ljetne i jesenske predmete.

Kombinacije koje će vam olakšati miješanje jesenske i ljetne odjeće

Majicu kratkih rukava sa zabavnim printom limuna kombinirat ćemo s crnom minicom s duplim kopčama, traper jaknom, koju možete skinuti kada prži sunce, te čarapama iznad koljena. Kada je hladnije, ispod čarapa možete obući i hulahopke, a ispod majice možete staviti majicu s dugim rukavima ili preko nje obući vestu.

Jakna: Stradivarius 280 kn
Majica: Pull&Bear 35 kn
Suknja: Bershka 140 kn
Čarape: Reserved 50 kn

Ovaj crni isprani mom jeans idealan je za razne svakodnevne outfite pa ih možete kombinirati s običnim crnim topom i rupičastim puloverom.

Traperice: Pull&Bear 150 kn
Top: Pull&Bear 50 kn
Pulover: Pull&Bear 180 kn

Minica s printom zvjezdica, majica s natpisom i žuta vesta s teksturom sigurno će razveseliti vaš dan, a i svih ostalih kada vas vide. Ispod suknje obucite hulahopke ili tajice, a možete i na ovu suknju obući čarape preko koljena.

Vesta: Reserved 250 kn
Suknja: Stradivarius 140 kn
Majica: Pull&Bear 56 kn

Opet ćemo iskoristi basic top tako da preko njega obučemo prozirnu košulju s ispupčenim točkicama koju stavljamo u kožnu suknju, a preko umjesto jakne ili veste možemo obući dugu košulju i nositi ju raskopčanu, a ako vam ipak bude prehladno, možete ju zakopčati. Ispod suknje obucite hulahopke ili tajice.

Suknja: Berska 120 kn
Top: Pull&Bear 50 kn
Košulja s točkicama: Bershka 80 kn
Duga košulja: Bershka 150 kn