Pretraga

Lovac na sniženja: Proljetni odabiri zbog kojih novčanik ne pati!

A- A+

Zimska sniženja su davno gotova, mid season promocije privode se kraju, ali to ne znači da još uvijek ne možete uloviti sve što vam treba za dobar outfit po nižim cijenama. Bacila sam se u potragu za odjećom i dodacima koji će vam se sigurno svidjeti što znači da je vrijeme da zavirite u našu galeriju.

Svratite svaki tjedan i provjerite što sam pronašla u svijetu sniženja. Savršen način za uštedu i nadopunu ormara. Unatoč kišnom i hladnom vremenu zbog kojeg smo svi provjeravali kalendar da se uvjerimo da je proljeće stiglo, stvari koje sam našla su većinski proljetne/ljetne. Dolaze nam toplije temperature i svi ih nestrpljivo očekujemo tako da je vrijeme za biranje proljetnih outfita. Također je tu i Uskrs pa vam olakšavam potragu za poklonima koje tražite za svoje bližnje.

Sugar Ants i njihove preslatki printevi životinja

Sugar Ants je sve svoje artikle snizio za 30% kako bi Vam olakšali kupovinu poklona za Uskrs, a iz njihove ponude sam odabrala dvije majice dugih rukava, jednu s printom mačaka, a jednu s printom pandi. Garantirano će vam biti najdraži odjevni predmet kojeg ćete sretni vaditi iz ormara jer njihove životinje stavljaju osmijeh na svako lice.

Sugar Ants
150 kn

Sugar Ants 150 kn

Ova žuta haljina uparena sa zanimljivim tenisicama idealna je za opuštene i vesele dnevne kombinacije, a navečer zamijenite tenisice s visokim petama i spremne ste za izlazak.

Mango Outlet
70 kn

Našla sam još i suknje, torbe, haljine, traperice i topove različitih stilova, boja i krojeva kako bi svatko našao nešto za sebe i uštedio. Uštedite na popunjavanju ormara jer nam dolazi toplo vrijeme i novac nam naravno treba za važnije stvari, sladoled naprimjer.

Bershka 105 kn

Reserved
100 kn

Mango
170 kn

Zara
180 kn

H&M
157 kn

C&A
105 kn

C&A
82 kn

Bershka 105 kn