Pretraga

Želiš na maturalnu, ali nemaš za haljinu? srednja.hr dijeli 15 svečanih kombinacija za djevojke!

A- A+

Nije lako biti maturantica. Treba riješiti tekuće ispite u godini, pripremiti se za maturu, odabrati faks, i još k tome sudjelovati u maturalnoj večeri. Maturalna večer je simbol prelaska u odraslost, ali za brojne je to samo još jedan (pre)veliki financijski udarac. Kako si ne bi morale uskratiti jednu od najljepših večeri u životu (ili u školovanju), organizirali smo nagradni natječaj u kojem dijelimo čak 15 svečanih kombinacija djevojkama koje si ih ne mogu priuštiti.

Maturalnu večer često opisuju kao jednu od najljepših noći u životu osobe, rame uz rame s diplomiranjem ili čak vjenčanjem. Ali, ta svečanost koja treba simbolizirati prelazak iz adolescencije u odraslost je često i izvor brige, ponajprije financijske. Osim što treba platiti stolicu za sebe i goste, maturalna zahtijeva i određeni dress code. Kako te skupe haljine u izlozima ne bi koštale sudjelovanja u maturalnoj, imamo nagradni natječaj za sve djevojke koje su u potrazi (i potrebi) za svečanom haljinom!

Članice portala srednja.hr su prekopale svoje ormare i skupile svečane haljine u dobrom stanju koje više neće nositi. Sada je red da usreće neke druge djevojke i zato smo ih odlučili podijeliti na nagradnom natječaju namijenjenom djevojkama koje uskoro imaju maturalnu i trebaju ili žele haljinu za sebe.

Kako do haljine?

U galeriji možeš pogledati svih 14 haljina i jedan kombinezon koji smo vam pripremili, kao i jedan sako te jedne cipele. Na svakoj je fotografiji navedena i veličina kako bi si mogla odabrati nešto što ti odgovara. Haljine su raznovrsne; od kraćih do onih do poda, onih sa šljokicama do onih jednostavnijih, pa smo sigurni da ćeš si uspjeti pronaći nešto u čemu se vidiš.

Ispod teksta se nalazi formular kojim se prijavljuješ na ovaj nagradni natječaj. Potrebno je označiti do tri haljine koje bi htjela dobiti i ostaviti svoje kontakt podatke. Prilikom donošenja odluke o podjeli haljina ćemo pokušati maksimalno poštivati svačiji favorizirani odabir, a o dobitnicama natječaja će odlučivati kreativni odgovor na pitanje zašto bi haljina trebala ići baš tebi?

Nagradni natječaj traje do 10. ožujka u 23:59 sati, a dobitnice ćemo kontaktirati putem maila i/ili telefonski zaključno do 14. ožujka. Zbog osjetljive prirode natječaja zadržavamo pravo ne objaviti imena i prezimena dobitnica nagradnog natječaja. Svi detalji nalaze se u pravilniku natječaja na dnu članka.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab