Pretraga

Ideje ‘za pod bor’: Ovih deset poklona razveselit će svakog obožavatelja serije Prijatelji

A- A+

Vrijeme darivanja se bliži i sigurni smo da ste već razmišljali što kupiti svojim dragim osobama. Također, vjerujemo da se među njima nalazi barem jedna osoba koja je obožavatelj serije Prijatelji pa, ako ste u nedoumici što pokloniti baš njoj, pomoći ćemo vam barem u tom dijelu. Tako da, preporučamo vam da nastavite čitati jer vam donosimo deset ideja za poklon koji će oduševit svakoga tko voli Prijatelje.

Skupina prijatelja koji se smiju u kafiću

Prijatelji | foto: screenshot/youtube

Serija Prijatelji jedna je od najpoznatijih na svijetu i popularnost joj ne pada nešto previše niti nakon skoro 30 godina od početka emitiranja. Baš zato što je tako popularna, uvjereni smo da se u vašem društvu ili obitelji nalazi barem jedna osoba koja obožava tu seriju. Ako nemate ideje što, za Božić, pokloniti baš toj osobi, nastavite čitati.

Majica s izjavom

‘Prijatelji’ su imali toliko legendarnih izjava da ih je, zapravo, teško sve i upamtiti. Neke od najpopularnijih su zasigurno ‘we were on a break’, ‘pivot’, ‘could I be wearing anymore clothes’, ali i ‘Joey doesn’t share food’. Svaka od tih izjava nalazi se na brojnim predmetima pa i na majicama. Stoga, ako znate koja je izjava iz ove serije omiljena vašoj dragoj osobi, možete joj kupiti majicu na kojoj je ta izjava otisnuta.

Majica s izjavom iz 'Prijatelja'

Majica s izjavom iz ‘Prijatelja’ | foto: Europosteri

Monopoly

Ova društvena igra ima stotine različitih verzija koje su prilagođene brojnim serijama i filmovima pa su se tu, naravno, našli i Prijatelji. Ako vaša draga osoba voli i ovu seriju, ali i društvene igre, ovo je savršen poklon.

Friends Monopoly

Friends Monopoly | foto: Amazon

Set šalica

Mislimo da sa šalicama, osobito kada su ovako cool, ne možete pogriješiti.

Set šalica

Set šalica | foto: Europosteri

Platnena torba

Platnene torbe su, unazad nekoliko godina, postale prilično popularne i na njima, baš kao i na majicama, može biti otisnuto svašta. Stoga, ne vidimo razlog zašto vaša draga osoba ne bi po gradu hodala s torbom na ovu temu.

Friends torba

Friends torba | foto: Amazon

Set za njegu tijela

Setovi za njegu tijela koji se sastoje od losiona, gela za tuširanje i pjenušave kupke, uvijek su dobrodošli kao poklon, a još ako su tematizirani, ne vidimo razlog zašto ih nekome ne biste poklonili.

Set za njegu tijela

Set za njegu tijela | foto: DM

Poster

Jedan od zabavnih načina na koji netko može ukrasiti svoju sobu ili neku drugu prostoriju u kući su – posteri. Naravno, za malo elegantniji izgled, preporučamo da ih na zid ne lijepite selotejpom već da ih uokvirite. Poster koji je nama zapao za oko je onaj s piletom i pačetom jer su i oni imali jako veliku ulogu u ovoj seriji.

Pile i pače

Pile i pače | foto: Europosteri

Svijeća u šalici

Ovo doba godine je idealno za stvaranje cozy atmosfere svijećama pa vam predlažemo da se odlučite na ovu koja, uz to što je tematizirana, dolazi u šalici koja se kasnije može još dugo, dugo koristiti.

Friends svijeća u šalici

Friends svijeća u šalici | foto: Amazon

Rokovnik

Sigurni smo kako vaše drage osobe imaju puno obaveza koje moraju zapisati pa bi bilo super kada bi im kupili rokovnik. Naravno, na temu Prijatelja.

Friends rokovnik

Friends rokovnik | foto: Europosteri

Zidni sat

Zidni sat je odličan predmet kojim se nekom prostoru može dodati šarm pa mislimo da je sat ove tematike baš sladak poklon.

Friends sat

Friends sat | foto: Amazon

Knjiga

Božićno razdoblje stvoreno je za opuštanje pa neki tada odluče pročitati neku knjigu. Naravno, mi predlažemo da to bude ‘Ona o seriji Friends’.

Friends knjiga

Friends knjiga | foto: Školska knjiga

Nadamo se da smo vam dali dobru inspiraciju za poklone za svoje drage osobe i da će se baš obradovati kada vide što ste im kupili. Također, ako se i vama sviđa nešto s ovog popisa, slobodno ga proslijedite svojim prijateljima i obitelji kao mali hint, vjerujemo da će vas poslušati.