Pretraga

Imamo fotke, ovi natpisi krasili su majice maturanata u Zagrebu: ‘Više izostanaka od saborskih zastupnika’

‘Uno dos tres, stres i potres’. ‘Kaj nije mama poslala mail’? ‘Više izostanaka od saborskih zastupnika’. Samo su to neki natpisi od njih gomile sjajnih koje smo vidili na norijadi 2023. u Zagrebu. Naši su reporteri na terenu fotkali maturante i njihove majice, a cijelu fotogaleriju možete vidjeti ispod.

U petak, 26. svibnja, za oko pet tisuća maturanata u Zagrebu je prbio zadnji dan škole i najveća norijada u državi. Spontano su se prijepodne okupili na Trgu bana Josipa Jelačića u samom centru pa se oko podneva zaputili u park Bundek. Tamo je u 13 sati službeno krenuo program.

Park Bundek središnje je mjesto proslave gdje je za maturante bio organiziran prigodni glazbeno-scenski program koji traje od 13.00 do 20.00 sati. Voditelj programa je animator Marko Petar Orešković, a izvođači su Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

Mi smo norijadu 2023. pratili diljem Hrvatske, a sad smo vam donijeli najbolje majice i natpise na majicama u selektiranoj galeriji koju možete vidjeti gore. Mi se ne možemo odlučiti koja nam je najbolja, ali vi nam se slobodno javite sa svojim idejama.

Izdvojeni članak
Norijada

Foto: Cijeli dan smo pratili norijadu u Zagrebu, pogledajte najbolje trenutke

Imamo veliku fotogaleriju

Naši su reporteri na terenu s fotoaparatima i kamerama pratili zagrebačke maturante. Usnimili su neke zanimljive stvari, a mi smo složili fotogaleriju najboljih najboljih trenutaka s norijade u Zagrebu.

Slavlje maturanata, policajke koje se djevojkama potpisuju na majicu, bengalke pa čak i naša novinarka koja je upala u živicu. (Srećom, sve je ok, a posebno hvala maturantima koji su joj odmah priskočili u pomoć.)

Na društvenim smo mrežama objavili veliku fotogaleriju u kojoj se sigurno možete pronaći, a nalazi se u objavi ispod.