Pretraga

Maturanti na TikToku pozvali Maju Šuput na maturalnu: ‘Molimo te da nam otpjevaš samo jednu pjesmu’

A- A+

Maturanti Gimnazije Sesvete postali su viralni hit na TikToku nakon objave videa koji je posvećen našoj pjevačici Maji Šuput. U videu su ispričali priču o tome kako su se u prvom razredu srednje zbližili na maškarama gdje su glumili svatove i slušali Majinu svatovsku pjesmu. Upravo zato su u videu pozvali Maju na svoju maturalnu proslavu i zamolili je da otpjeva barem jednu pjesmu. Video je do sada pregledalo više od 150 tisuća ljudi, a možda je među njima i sama Maja.

maturanti glume svatove u prvom razredu srednje

Foto: Screenshot TikTok

‘Gle vesele nam svatove’, pjeva Maja Šuput u svojoj pjesmi koja je zbližila učenike Gimnazije Sesvete kada su bili prvi razred srednje. Tada su se za maškare maskirali u svatove i slušali njenu pjesmu, a sada, četiri godine kasnije kao maturanti za našu pjevačicu imaju jednu molbu. U viralnom videu na TikToku, koji je do sada prikupio više od 150 tisuća pregleda, maturanti su pozvali Maju na njihovu maturalnu.

– Davne 2020. ova djeca započela su srednju školu, a ono što nas je zbližilo bile su maškare. U prvom razredu za maškare smo bili svatovi. Sada, četiri godine kasnije i puno zajedničkih trenutaka, htjeli bismo izaći iz škole na veseo način. Na naš način. Započeli smo sa svatovima i tada smo pjevali tvoju pjesmu, svatovsku! Draga Majo, 4.c te poziva na svoju maturalnu i molimo te da nam otpjevaš samo jednu pjesmu kako bi ovo poglavlje završili na isti način kako smo ga i započeli, sretno, veselo i euforično, stoji u videu maturanata.

Neki su se u komentarima našalili kako Maja neće pjevati ‘za džabe’, a drugima je pak bilo smiješno što je maturantima 2020. godina bila ‘davno’. Ipak, najviše je bilo onih koji su u komentarima označili Maju Šuput koja će, nadaju se sesvetski maturanti, reagirati i ispuniti im želju. Za sada se nije pojavila informacija o tome je li Maja vidjela video zamolbu i hoće li maturante iznenaditi na maturalnoj večeri.

@cekacice Podrzite nas tako da maji posaljete ovaj tiktok na instagram🙏🏽❤️🌹#majasuput #maturalna #gimnazijalci #majomolimtedodji #gimnazijasesvete #trnoruzice ♬ original sound – Trnoruzice