Pretraga

Mnogi priželjkuju film koji objedinjuje ove likove

A- A+

Gledajući popularne serije i filmove, sigurno ste pronašli nekoliko svojih favorita među tim brojnim likovima na koje svakodnevno nailazite. U posljednje vrijeme, među cinicima i kompliciranim umovima, najomiljeniji su Tony Stark, Sheldon Cooper ili dr. House. No, jeste li ikada razmišljali kako bi izgledao film koji objedinjuje spomenute, ali i još nekoliko impresivnih likova na istom mjestu?

Oni nas nasmijavaju, zabavljaju, ali i uče mnogočemu, no ipak se radi o izmišljenim i detaljno programiranim filmskim ili serijskim likovima. Novi naslovi niču iz dana u dan poput gljiva, no najvećem broju fanova srcu prirastu zabavni, komplicirani, inteligentni i cinični likovi. Sigurno imate već nekoliko kandidata koje biste smjestili u tu skupinu, a evo koje smo mi likove izdvojili kao najimpresivnije, a vjerojatno ćete vrlo brzo shvatiti zašto bismo ih htjeli vidjeti u zajedničkom film.

Izdvojeni članak

Najsnažniji ženski likovi na filmskim platnima

Sheldon Cooper

Sheldon iz popularnog sitcoma ‘The Big Bang Theory’ genij je koji je upisao fakultet već u dobi od 11 godina. Iza sebe ima dva doktorata, a kvocijent inteligencije iznosi mu 187. Iako je natprosječno inteligentan, ima velikih problema s razumijevanjem ironije, sarkazma i humora općenito.

Tony Stark

Američki playboy, multimilijarder i nadasve izvanredan inžinjer izvor je provokacije, cinizma i sarkastičnog ponašanja. U nekoliko navrata utjelovio ga je Robert Downey Jr. te bi se sigurno odlično snašao na projektu u kombinaciji s Jimom Parsonsom.

Barney Stinson

Ženskaroš kojemu se po glavi motaju samo smicalice, zabava i zezancija sigurno bi se sasvim dobro uklopio među ostale likove na popisu. Barney, naime, u svemu mora biti na vrhu, a baš nas zanima kako bi mu to pošlo za rukom da se nađe rame uz rame sa Starkom, Houseom ili Cooperom.

Dean Winchester

Dean je stariji brat u obitelji Winchester koji je život posvetio lovu na demone, duhove i ostale mračne sile. U seriji ‘Supernatural’ utjelovio ga je Jensen Ackles, a osim što pomaže svima koji nisu u mogućnosti suočiti se s izopačenim silama, često si nahrani dušu time što poklopi ili provocira brata Sama ili bilo koga s kim dođe u kontakt.

Sherlock Holmes

Među svim fiktivnim detektivima, mnogima je omiljeni genijalni Sherlock Holmes. Posjeduje iznimnu moć zapažanja i dedukcije zahvaljujući kojoj riješi i najzamršeniji slučaj. S obzirom da je vrlo nepredvidljiv i tvrdoglav, sigurno vam je jasno da bi se odlično uklopio s ostatkom ekipe u zajedničkom filmu.

Gregory House

Suptilnost je nešto potpuno nepoznati dr. Houseu koji nema nimalo milosti prema radnim kolegama, prijateljima ili pacijentima. Unatoč izravnosti koja nije uvijek najpoželjnija u svim društvenim krugovima, Gregory uspijeva dijagnosticirati i izliječiti skoro svakog pacijenta koji mu dođe pod ruku. No, dok obavlja svoj posao, usput izluđuje svakoga u svojoj blizini.