Pretraga

Mnogima omiljena serija Money Heist nije gotova: Stiže remake, Netflix je objavio i teaser trailer

A- A+

U prosincu su na Netflix stigle posljednje epizode planetarno popularne španjolske serije La Casa de Papel (Money Heist). Serija je pratila pljačke španjolske nacionalne kovačnice novca i narodne banke u Španjolskoj, a izvodi ih skupina kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka Professor. Za one koji su pogledali sve epizode i željne su za novima, dobre vijesti – stiže korejski remake ove serije.

Screenshot: YouTube

Popularna serija Money Heist nije u potpunosti završila, Netflix je objavio teaser trailer korejske verzije koja uskoro stiže na ekrane. Kratki trailer za korejsku verziju, koja je na engleskom nazvana Money Heist: Korea – Joint Economic Area, nije previše otkrio o radnji serije

Glumac Yoo Ji-tae koji u korejskoj verziji igra veliki um iza pljačke, Professora, skriva se u svojoj prostoriji na tajnom mjestu, a na zidu iza njega vidimo maske. Odlazi do zida te se čini kako odabire onu Salvadora Dalija, jedan od glavnih simbola pljački u španjolskoj verziji serije.

U videu je prikazana i glumica Kim Yunjin kao Woojin, inspektorica koja vodi istragu pljačke. Ono što se još može doznati iz ovog kratkog trailera jest da će likovi nositi imena istih gradova kao u španjolskoj verziji serije. Jun Jong Seoigra Tokio, Kim Ji Hoon ulogu Denvera, Jang Yoon Ju bit će Nairobi, Lee Hyun Woo igra Ria, a vidjet ćemo i Moskvu, Helsinkija te Osla.

Remake ove serije najavljen je još sredinom prošle godine, kada se moglo doznati da će glumac Park Hae Soo iz popularnog Squid Gamea, utjeloviti mnogima nikad prežaljenog Berlina. Njegova bi verzija lika, otkrio je to Park Hae Soo nedavno, trebala biti manje hladna i ‘ljudskija’.