Pretraga

IMDB objavio deset najpopularnijih filmova i serija iz 2023.: Neke naslove možda ste već zaboravili

A- A+

Film Oppenheimer i serija The Last of Us imali su najviše pregleda na stranici IMDB od svih filmova i serija objavljenih u 2023. godini. Na popisu deset najpopularnijih filmova i serija našli su se i naslovi poput Barbie, Black Mirror i Super Mario Bros Film. IMDB je objavio i popis najvećih zvijezdi na čijem je vrhu Pedro Pascal.

gledanje serija

Gledanje serija | foto: Pexels, Anastasia Shuraeva

IMDB je na svojim društvenim mrežama objavio koji su filmovi i serije iz 2023. godine bili najpopularniji u ovoj godini. Kao kriterij određen je broj pregleda IMDB stranice nekog filma. Tako je od filmova na vrhu Oppenheimer, a slijede Barbie i Čuvari galaksije 3.

U top pet pronašli su se i filmovi Mala sirena te John Wick 4. Redom slijede filmovi Super Mario Bros Film, Five Nights at Freddy’s, Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet, Killers of the Flower Moon i The Flash. Tri najpopularnije serije pak su redom The Last of Us, Ashoka i Succession. Slijede Black Mirror, The Mandalorian, One Piece, The Fall of the House of Usher, Ted Lasso, The Bear i Gen V.

Izdvojeni članak
gledanje božićnih filmova

Naš adventski kalendar: Napravili smo popis filmova i crtića za svaki dan do Božića

IMDB objavio je i najveće zvijezde po broju gledanja njihovih stranica na IMDB-u. Tako je na prvom mjestu Pedro Pascal, na drugom je Mary Elizabeth Winstead, a na trećem je Ana de Armas. Jenna Ortega zauzela je četvrto mjesto, dok se primjerice Margot Robbie nalazi na šestom mjestu.