Pretraga

[MODNI KOLEGIJ] Stil studentice kostimografije od sramotnih faza do danas

A- A+

Dok hodate po gradu u moru Timberlandica, tenisica na petu i identičnih odjevnih kombinacija, povremeno se pojave osobe koje iskaču iz dosadne svakodnevice i stavljaju nam osmijeh na lice. Upravo takve studente predstavljamo u Modnom kolegiju. Ovog puta Vam predstavljamo Božicu Tunjić.

božica tunjić

Božica Tunjić | osobna arhiva

Studenticu koju kao dijete nisu mogli izvući iz cvjetne haljinice s čipkom koju je uvijek nosila sa zelenim gumenim čizmama s apliciranom ninja kornjačom. Zbog toga nas ne čudi da danas studira kostimografiju. Očito je tome naginjala odmalena. Danas je cool cura u kožnim hlačama koja se zbog obaveza okrenula minimalizmu, ali je između ta dva ekstrema prošla puno stilskih promjena pa je tako imala i gotičarsku, grunge i šarenu fazu uz mnoge druge, a njih su naravno pratile i promjene kose, iz crne u plavu pa modru, rozu, šarenu i na kraju opet u crnu.

Božica Tunjić | osobna arhiva

Ono što je sigurno je da Božica nikad nije dosadna, a za modu kaže ‘Moda je sve što te okružuje. Moda je nešto predivno s čim se ti možeš igrat. Sve i svašta stavit na sebe ako se ti osjećaš ugodno, super.’

Kreativnost je sastavni dio mode te je bitno da ju ne shvaćamo preozbiljno već kao igru koja nam uveseljava svakodnevne trenutke. Božica se cijelo vrijeme igra s modom i zato tako često mijenja stilove i u tome uživa. Poigrajte se i vi sa svojim stilom, otvorite ormar i iznenadite sami sebe, a u međuvremenu pogledajte Božicino stilsko putovanje za inspiraciju.