Pretraga

Najbolje racing igre za Android

Ukoliko imate Android mogle bi vas zanimati najpopularnije racing igre koje se nude. Koje igre nude najbolja vozila, staze i grafiku donosimo u tekstu, a sve možete provjeriti u videu svake od igri.

Ukoliko volite racing igre moglo bi vas zanimati koje su najbolja takva ostvarenja na tržištu. Igre koje donosimo u nastavku najbolje su se pokazale što se tiče grafike, vozila i staza. Provjerite u videima o čemu se zapravo radi.

Real Racing 3

Igra koja ima sve što prava trkaća igra treba imati: prava vozila, odličnu grafiku, prave staze. Dovoljno je reći da igru izrađuje EA Games. Za igranje ove igrice bit će vam potrebno najmanje 1.8 GB slobodnog prostora na vašem Android uređaju. Utrke se voze s licenciranim vozilima kao što su: Porsche, Bugatti, Audi itd. te na stvarnim stazama diljem svijeta. Ono čim ova igra ostavlja sve druge iza sebe je Time Shifted Multiplayer – omogućuje igranje protiv pravih igrača bili online ili offline tako da snimke tih igrača ostaju snimljene. Igrica zahtjeva moćan hardver naravno može se igrati i na uređajima nižeg cjenovnog razreda ali ne s tolikom glatkoćom. Definitivno se mora isprobati!

Drag racing

Izaberite jedno od pedesetak različitih vozila i provjerite koliko ste brzi i spretni. Možete igrati protiv računala ili protiv online igrača. Auto možete unaprjeđivati bodovima koje sakupljate iz utrka.

Asphalt 8: Airborne

Asphalt je serijal od poznate tvrtke Gameloft. Igra se odlikuje vrhunskom grafikom te velikim izborom izvrsnih automobila. Ono čime se ova igra ističe je nepostojanje gravitacijske sile te ćete često poletjeti u zrak. Imate i mogućnost multiplayer igre s do 8 sudionika. Igra zauzima oko 2 GB vaše memorije.

CSR Racing

CSR Racing je igra slične tematike kao i Drag racing, ali puno bolje grafike i tematike. Utrkujete se zarađujete novac, nadograđujete automobile i vrhunski se zabavljate igrajući ovu igricu. Također možete pozvati i suparničku bandu koja vlada gradom na dvoboj. Igra zahtjeva oko 50 MB slobodne memorije.

Tekst je preuzet s portala Svijet Androida.

Najbolje racing igre za Android
Share via
Copy link
Powered by Social Snap