Pretraga

Najbrže tipkanje na svijetu

A- A+

Čekanje u redu dok netko na šalteru popunjava vaše podatke ili dok uplaćuje vaše račune je ono što svima čupa živce. Još je gora situacija kada taj zaposlenik nema sposobnost brzog tipkanja, pa se vaše čekanje oduži na nekoliko sati. Dok današnji mladi zahvaljujući raznim chatovima, društvenim mrežama i sličnim internetskim stranicama relativno brzo tipkaju, pogledajte video na kojemu zaposlenik postiže nevjerojatnu brzinu.

Sposobnost zaposlenika na šalterima je jako bitna svima koji su se bar nekada našli u situaciji da čekaju u redu, bilo da se radi o pukom unošenju podataka u sustav ili o plaćanju računa. Iako mnogi danas relativno brzo tipkaju, budući da sve više slobodnog vremena provode za računalima ili laptopima, uvijek se nađe pokoji ekspert koji iznenađuje svojim vještinama.

Mladić iz sljedećeg videa vrlo brzo je postao prava internetska senzacija upravo zbog brzine kojom tipka pa samim tim i unosi podatke u računalo. Ovaj Azijat jednom rukom uspijeva postići nevjerojatnu brzinu, koju rijetki mogu i s obje ruke. Pogledajte kako mu to doslovno polazi za rukom.