Pretraga

Najljepša žena svijeta u 2013. dolazi iz BiH

A- A+

Najljepša žena svijeta u 2013. godini prema portalu Beautiful Women Pedia je Aida Đapo iz Bosne i Hercegovine. Ova djevojka je inače umjetnica, a bavi se i modelingom pod umjetničkim imenom Idda Van Munster. Iza sebe je ostavila ljepotice poput Irine Shayk, Megan Fox, Adriane Lime, Monice Bellucci i mnogih drugih prekrasnih djevojki iz svih krajeva svijeta.

Aida Đapo iz Bosne i Hercegovine najljepša je žena svijeta u ovoj godini prema portalu Beautiful Women Pedia. Ova djevojka bavi se umjetnošću, njeguje vintage stil, te podsjeća na dame ‘starog Hollywooda’. Iza sebe je na listi ostavila puno razvikanije krasotice poput djevojke Cristiana Ronalda Irine Shayk, mlade glumice Megan Fox i mnoge druge.

Izdvojeni članak

Policija ga protjerala iz Saudijske Arabije zbog ljepote

Bavi se modelingom pod nadimkom Idda Van Munster, a takvo si je umjetničko ime izabrala po najdražoj seriji iz djetinjstva ‘The Munsters’.

Na spomenutom portalu koji se isključivo bavi ženskom ljepotom, Aida je opisana kao očaravajuća mlada dama iz Bosne, vrlo karizmatična s izuzetnim životnim stilom. Kao njene kvalitete navedene su i obrazovanost, talentiranost, duhovitost, originalna ljepota i upečatljiva individualnost.

Aida svoju filozofiju mode i ljepote nastoji prenijeti i na druge, pa se tako bavi i pisanjem modnih blogova, vizažistica je te stručnjakinja za retro i vintage frizure.