Pretraga

Napravljena aplikacija za ‘luzere bez cure’

A- A+

Za sve muškarce koji se osjećaju loše jer nemaju curu, napravljena je aplikacija koja bi je trebala zamijeniti. Invisible Girlfriend za vas može stvoriti virtualnu djevojku.

Tehnologija modernog vremena čovjeku nudi gotovo sve, pa i virtualnog partnera. Tako postoji rješenje i za usamljene momke bez djevojke – aplikacija Invisible Girlfriend ima sve osobine cure, osim onih fizičkih naravno.

Izdvojeni članak

San snova za muškarce: Aplikacija koja šalje poruke vašoj curi

Kao prava cura, samo nevidljiva

Ona vam šalje poruke, zove, ostavlja komentare na društvenim mrežama i šalje poklone.

Sve ‘nevjerne Tome’ koji ne vjeruju da zaista postoji vaša cura, aplikacija će uvjeriti da pričate istinu. Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Matt Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno služiti kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu. Dobar trik za one koji se žele riješiti uporne udvaračice.

Kreatori aplikacija naglašavaju, naravno, kako oni ne stvaraju djevojku, već samo pomažu da izmišljenja priča o curi bude što uvjerljivija.

Izdvojeni članak

Ova aplikacija otkriva vara li vas partner

Najavili su i nevidljivog dečka

Usluga se još nalazi u testnoj fazi, no trebala bi biti dostupna već krajem godine. Početni paket, koji uključuje poruke, telefonske pozive, hitnu komunikaciju u potrebi te sitne poklone morali biste platiti 9,99 dolara.

Bitno je naglasiti da u usluzi neće nužno uživati samo dečki, jer najavljeni je i nevidljivi, odnosno virtualni dečko, piše Buzzfeed.