Pretraga

Nema šanse da biste ga prepoznali na ulici: Ovako danas izgleda Buzz iz filma ‘Sam u kući’

A- A+

Ako ste ljubitelj predbožićnog i božićnog razdoblja, zasigurno niti ovih blagdana nećete propustiti pogledati film ‘Sam u kući’. Njegova radnja svima je dobro poznata, a likovi još više. Jedan od ne baš dragih, koji će nam ovih dana malo povisiti tlak Kevinov je stariji brat, Buzz. Obiteljskog ‘bullyja’ koji obožava maltretirati mlađu braću tumačio je Devin Ratray, kojega danas, da ga sretnete na ulici, sigurno ne biste prepoznali.

Scena iz filma ‘Sam u kući’|Screenshot: YouTube

Nakon filma ‘Sam u kući’ Buzz, odnosno Devin Ratray nije mirovao. Pojavio se u manjoj ulozi u ‘Vragolastom Dennisu’, a u romantičnom filmu ‘Kraljević i ja’ igrao je cimera danskog princa. Osim tih uloga, tumačio je lik Colea u filmu ‘Nebraska’, inače nominiranom za šest Oscara. Igrao je i epizodne uloge u serijama ‘Zakon i red: Odjel za žrtve’, ‘Supernatural’, ‘Person of Interest’ i ‘Blue Bloods’.

Izdvojeni članak

Bio je na rubu propasti, a sada je doslovno procvao: Ovako odjednom izgleda zvijezda filmova Sam u kući

Danas su Ratrayju 42 godina, a trenutno radi na seriji  ‘The Tick’. Kako je otkrio u nedavnom intervjuu, najzabavniji trenuci filma ‘Sam u kući’ odvijali su se iza kulisa.

– Snimali smo u srednjoj školi New Trier u Illinoisu, koju je redatelj John Hughes kupio nakon što se zatvorila i pretvorio ju u filmski studio. Tamo je snimljen i ‘The Breakfast Club’. Ured ravnatelja pretvoren je u studio za šminkanje. Avion u ‘Sam u kući 1’ zapravo je bila sportska dvorana, a da bi došli od ureda ravnatelja do dvorane, dali su nam male romobile na kojima bismo se mi utrkivali, kazao je svojedobno Ratray i dodao da su vrlo brzo shvatili da su romobili bila loša ideja.

U istom intervjuu kazao je da Donalda Trumpa na snimanju nije upoznao, ali upoznali su se naknadno te da bi Buzz, da je stvarna osoba, danas vjerojatno bio Trumpov savjetnik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ladies…?

Objavu dijeli Devin Ratray (@devinratray)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ma turned 80.

Objavu dijeli Devin Ratray (@devinratray)