Pretraga

Netflix objavio datum: Evo kad izlazi druga sezona teen LGBT serije koja je lani sve oduševila

A- A+

Druga sezona megapopularne teen LGBT serije Heartstopper na Netflix dolazi 3. kolovoza. U službenoj najavi, koju su objavili na platformi Youtube, glumci su otkrili kako će se njihovi likovi razvijati i koji će biti ‘vajb’ druge sezone serije koja je izmamila osmijehe na lica mnogih kada je lani ugledala svjetlo dana.

Nick i Charlie iz serije Hearstopper u hodniku škole

Nick i Charlie u videonajavi za drugu sezonu hit serije Heartstopper
Foto: Youtube screenshot; Netflix

Kada je prošle godine ugledala svjetlo dana, znali smo da će Heartstopper postati nova Netflixova hit serija. Tako je i bilo. Priča ove serije prati Charlieja i njegovo posebno prijateljstvo s Nickom koje brzo prerasta u ljubavnu vezu. Charlie je na prvi pogled (i na svaki drugi) tipični štreber. Nije atletski građen, malo je sramežljiv i, što je za priču najvažnije, otvoreno je gej. Nick je sušta suprotnost. Kralj školskog rugbyja i, prema izjavi jedne od likova, najstrejt dečko u školi. No stvari, naravno, nisu takve kakvima se čine. Nick je biseksualan i pomalo se zaljubljuje u Charlieja, a kroz epizode vidimo klasične stacije jedne tinejdžerske gej veze.

Izdvojeni članak
heartstopper netflix

Pogledao sam novu LGBT teen seriju o kojoj svi pričaju: Oduševila me

Ono što nas je, i brojne gledatelje diljem svijeta, oduševilo oko ove teen LGBT serije jest dobar osjećaj koji izaziva. Nema često prisutnog tragičnog elementa, a prikazana je kroz prizmu dječje, tinejdžerske neiskvarenosti. Što je najbolje od svega, možete se pomalo početi pripremati za novu dozu svih tih dobrih osjećaja. Netflix je upravo izbacio videonajavu druge sezone i objavio datum. Druga sezona Heartstoppera izlazi 3. kolovoza, a prema informacijama koje su dostupne, likovi će se značajno razviti.

– Možemo očekivati da će Imogen početi više brinuti o sebe i svoje potrebe staviti ispred drugih dečkiju. Toliko će se stvari dogoditi s Elle na koje niste spremni. Elle će postati puno samouvjerenija i okružiti se ljudima koji je ‘podižu’. Alice je pripremila odlične scenarije, sve je kul i svježe. Drugačiji je ‘vajb’ od prve sezone. Charlie više ‘ide na put’, njegova je priča malo ozbiljnija, navode glumci u službenoj najavi druge sezone koja je dosad na Youtubeu pogledana oko 270 tisuća puta.

Druga sezona serije Heartstopper u produkciju je ušla prije nekih sedam mjeseci, a ostalo je još nešto više od tri mjeseca do izlaska serije.