Pretraga

Netflix radi na novoj hit seriji za mlade – Pogledajte glumački sastav

A- A+

Heartstopper nova je serija iz produkcije Netflixa, koja će svjetlo dana ugledati već na proljeće. Priča prati srednjoškolsku ljubav između dva dečka, a napravljena je prema stripu Alice Oseman koji je stekao veliku popularnost još 2016. godine.

netflix

Foto: Unsplash

Obožavatelji romantičnih serija imaju se čemu veseliti ovo proljeće. Netflix, naime, radi na novoj originalnoj seriji zvanoj ‘Heartstopper’, koja prati srednjoškolsku romansu između Charlieja (Joe Locke) i Nicka (Kit Connor).

Sudeći prema portalu Netflix Tudum, serija je napravljena prema webcomicu iz 2016. godine, u kojem su glavni protagonisti upravo dva prijatelja – neurotični i srdačni Charlie te igrač ragbija Nick. Baš kao i u stripu, serija će pratiti obitelj i prijatelje protagonista, koji će ih podržavati u njihovom otkrivanju sebe.

U seriji će se također pojaviti Tao (William Gao) i Elle (Yasmin Finney), kao i par Tara (Corinna Brown) i Darcy (Kizzy Edgell). Netflix je nestrpljivim obožavateljima omogućio da bace prvi pogled na glumački sastav, pa pogledajte u nastavku kako izgledaju.

Obožavatelji očekuju da će prije službenog izlaska serije vidjeti i Charliejevu sestru Tori (Jenny Walser), kao i zajedničku fotografiju Charlieja i Nicka.