Pretraga

Netflix ima novu LGBT tinejdžersku seriju: Poznato kad izlazi, pogledajte trailer

A- A+

Hearstopper. Nova je to tinejdžerska LGBT serija čiji je trailer i datum izlaska Netflix upravo objavio. Romansa Charliea i Nicka uskoro će biti dostupna za streamanje.

heartstopper netflix

Screenshot iz trailera za Heartstopper, novu tinejdžersku LGBT seriju na Netflixu
Foto: Youtube screenshot; Netflix

Već neko vrijeme fanovi tinejdžerskih serija gotovo pa dišu Netflixu za vratom, čekajući da objavi koju informaciju o nekim novim serijama na vidiku. Tako je i kod Heartstoppera, dugonajavljivanje LGBT teen drame ili, kako ju Netflix naziva, priče od osam poglavlja, o život, ljubavi i svemu između.

Radnja prati dvojicu naizgled totalno drugačijih tinejdžera. Charlie je nježnije prirode, dok je Nick, doslovno, ragbijaš. Upoznaju se u srednjoj školi i vrlo brzo shvaćaju da njihovo dosta neočekivano prijateljstvo polako prerasta u još neočekivaniju romansu. Charlie i Nick, ali i prijatelji oko njih, kroz seriju istražuju i pronalaze sebe, moraju se nositi s prihvaćanjem i dati podršku jedni drugima u učenju kako pronači autentičnog sebe.

Čekanje na trailer je gotovo, Netflix ga je upravo izbacio, i najavio da će serija premijerno postati dostupna na servisu 22. travnja ove godine.