Pretraga

Novi futsal kup na Sveučilištu u Zagrebu: Već za vikend dijelit će se trofeji najboljim fakultetskim momčadima

A- A+

Prošle godine je uz tradicionalnu sveučilišnu futsal ligu, po prvi puta u Zagrebu organiziran i sveučilišni futsal kup, a kao rezultat tih dvaju natjecanja, ove godine će se igrati i Superkup. Dakle pobjednici i pobjednice lige i kupa iz prošle sezone, ogledat će se već u nedjelju, 28. listopada u dvorani Martinovka.

Iz arhive portala srednja.hr/ foto: Ivan Božić

U 19 sati će u dvoboj krenuti futsal igračice KiF-a i Ekonomskog fakulteta, koje su prošle godine odigrale finalne duele i u ligi i u kupu. Pobjednice su u ligi bile Kineziologinje, a u kupu Ekonomistice pa će ovo biti svojevrsna majstorica, koja će pokazati tko su gospodarice Sveučilišta u futsalu.

Izdvojeni članak

Dvije najbolje ekipe borit će se za titulu sveučilišnog futsal prvaka: Jedna od njih je po prvi put u završnici

S druge strane, u muškoj su konkurenciji nešto čišće okolnosti. FER je naime, osvojio oba natjecanja u prošloj sezoni pa je odlučeno da za pobjednika Superkupa igra protiv finalista u ligi, Edward Bernays University Collegea.

Ta je utakmica na rasporedu u nedjelju u 20 i 15 sati.

Ovoj vijesti dodajmo informaciju da je od jučer poznato i kako će sveučilišna futsal liga u konkurenciji studenata startati 10. studenog, a u konkurenciji studentica 11. studenog.

Prijave za futsal, ali i košarkašku, rukometnu te odbojkašku ligu su u tijeku, a više o prijavama možete pogledati na ovoj poveznici.