Pretraga

Novi Keshin hit ‘Die Young’ je zabranjen

A- A+

Kesha se novim hitom ‘Die Young’ popela visoko na glazbenim ljestvicama diljem svijeta, a onda je nekoliko američkih radijskih stanica zabranilo emitiranje njene pjesme. Objašnjenje je u tome što su Keshine riječi neprimjerene zbog nedavnog tragičnog događaja u Connecticutu, gdje je mladić usmrtio 20-ero djece.

Nekoliko radijskih stanica u Americi je zabranilo emitiranje Keshine nove pjesme ‘Die Young‘ iako je na nekim ljestvicama dosegla visoko treće mjesto. Odlučili su je maknuti jer smatraju kako su riječi i sam naziv pjesme neprimjereni ako se uzme u obzir nedavni događaj u osnovnoj školi u Connecticutu gdje je 20-godišnjak ubio 27 osoba, a među žrtvama je bilo 20-ero djece.

www.slike.geek.hr

– Jako, jako, jako mi je žao svakoga tko je imao nekog bliskog u ovoj tragediji. I razumijem da je moja pjesma sada neprikladna, napisala je popularna pjevačica na svom Twitteru.

Ubrzo je osvanula još jedna objava, koja je naknadno obrisana, a u njoj je Kesha objasnila kako razumije zašto je njena pjesma neprikladna te kako je vodila razgovor sama sa sobom o tome. Istaknula je kako nije željela pjevati riječi te pjesme, ali je bila prisiljena.