Pretraga

Novi mobitel na domaćem tržištu: Idealan je za kreatore na društvenim mrežama, a cijena mu je pristupačna

A- A+

Huawei je predstavio nova 9 SE pametni telefon. Riječ je o potpuno novom uređaju, koji korisnicima za pristupačnu cijenu pruža izvanredno iskustvo snimanja zahvaljujući četverostrukom sustavu kamera.

Foto: Huawei

Huawei nova 9 SE novi je mobitel na domaćem tržištu koji će se izrazito svidjeti onima koji često postavljaju sadržaj na društvenim mrežama. Razlog tome su prvenstveno kamere. Naime, nova 9 SE može se pohvaliti da ih ima čak pet, uključujući, naravno, i prednju od 16 MP. Zahvaljujući glavnoj kameri od čak 108 MP i naprednim integriranim značajkama videografije, mobitel će pružati izvanredne snimke.

Uz glavnu, nova 9 SE sadrži još širokutnu kameru te makro i dubinsku, što će potaknuti kreativnost kod svakog korisnika. Osim toga, ovaj mobitel ima i bateriju s Huawei SuperChargeom od 66 W, zbog koje će se napuniti do 60 posto za samo 15 minuta, a do 100 posto za 36 minuta. Budući da je zaslon ipak najkorišteniji dio mobitela, valja napomenuti i njegove specifikacije. Dakle, nova 9 SE ima 6,78-inčni IPS LCD zaslon razlučivosti 1080×2388 s brzinom osvježavanja od sasvim pristojnih 90 Hz.

Pokreće ga osmojezgreni Qualcommm Snapdragon 680 procesor uparen s 8 GB RAM-a, pa igranje igrica neće biti problem na ovom mobitelu. Nova 9 SE dolazi u tri boje – Crystal blue, Pearl white Midnight black. Huawei također ima i zgodnu ponudu za one kojima mobitel često ‘bježi’ iz ruke, pa će tako svatko tko kupi nova 9 SE uređaj ostvariti pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. To, dakle, znači da ako razbijete zaslon mobitela, Huawei će vam ga jednom besplatno zamijeniti.

Cijena za ovaj Huawei iznosi 2.599 kuna.