Pretraga

Omiljeni profesor na oproštajki pripremio nezapamćeni spektakl: ‘Ja sam plakala na ovo’

A- A+

Na već tradicionalnom Fašničkom koncertu u Varaždinu nastupio je i zbor tamošnje Glazbene škole. No, spektakl koji je s učenicima priredio omiljeni profesor na odlasku, nitko nije očekivao!

Varaždinska publika koje je prisustvovala Fašničkom koncertu u tamošnjem HNK dugo će pamtiti taj događaj, a za to su zaslužni učenici Glazbene škole Varaždin. Sa svojim profesorom Tomislavom Cvrtilom zbor učenika rekreirao je legendarni nastup grupe Queen na ‘Live Aid’ koncertu iz 1985. Pjevali su ‘Bohemian Rhapsody’, a da dojam bude potpun profesor Cvrtila maskirao se u Freddieja Mercuryja.

Nastup učenika i profesora okupljenu je publiku oduševio, a nakon što je snimka postavljena na Facebook, ondje je postala pravi hit. I sudeći prema komentarima, mnogima natjerala suze na oči.

– Nadam se da me nisu snimili, ali ja sam plakala na ovo… ima nade za našu djecu, komentirala je jedna gospođa.

Ovaj nastup bio je poseban i po tome što je svojevrstan oproštaj (po svemu sudeći omiljenog) profesora solfeggia od učenika, budući da odlazi na drugo radno mjesto.

– Ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha, poručili su iz Glazbene škole Varaždin.