Pretraga

Ovaj puta Cece valjda nema na repertoaru: Poznat datum sveučilišne brucošijade u Splitu

A- A+

Iako je prvi mjesec faksa za nama, brucošijade se zahuktavaju tek u studenome. Do kraja mjeseca najavili smo ih čak 12, a upravo je objavljeno kako će se sljedećeg tjedna održati i brucošijada drugog najvećeg sveučilišta u Hrvatskoj, onog u Splitu.

Sveučilišna brucošijada u Splitu 2017.|foto: Facebook; Studentski zbor Sveučilišta ST

– Najbolji studentski party je ponovno stigao, početna je rečenica pozivnice za sveučilišnu brucošijadu u Splitu.

Izdvojeni članak

Na brucošijadi pri domu Franjo Tuđman drmala Ceca pa se sada u studentskom zboru prave da ništa nisu znali

Organiziraju ju Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, splitski Studentski centar te Sveučilište u Splitu, a održat će se sljedećeg četvrtka, 15. studenog u restoranu Kampus. Početak zabave je u 20 sati, a glavna zvijezda večeri je Ivan Zak. Uz njega, studente će zabavljati i DJ Marin Deeroy i Mokarski tamburaši.

– Ulaznice smo i ove godine odlučili besplatno dijeliti kako bi svi studenti mogli uživati u najboljem provodu. Možete ih preuzeti od 12. studenog na FESB-u, Spinutu i restoranu Kampus, poručuju organizatori, a novosti oko ove brucošijade možete pratiti ovdje.

Inače, prošle se godine na istom mjestu, dakle u okrugu doma koji nosi naziv prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, na repertoaru našla i Ceca. Dijelu gostiju nije se svidjela okolnost da se svega nekoliko dana uoči obilježavanja vukovarske žrtve puštaju cajke, pa čak i one u izvedbi Arkanove udovice. Studentski zbor, dakle, jedan od organizatora, pokušao se opravdati tvrdnjom kako nisu bili upoznati s repertoarom ‘gosta iznenađenja’ koji je pjesmu pustio te su se od nastupa ogradili.