Pretraga

Papanje paukova, žohara, stonogi…

A- A+

Opet su za Uskrs bila fina jaja, sočna šunkica i ukusni mladi luk? Vaša mama se ulijenila i nikako da napravi nešto novo i divlje? Nema veze, bude vam Louis pokazao kako da zasitite svoju avanturističku gastronomsku želju.

Većina sastojaka koji vam trebaju lako se mogu pronaći u vašoj blizini npr. stonoge, žohari, mrtve žabe i slično. Znam, vi bi baš sad htjeli tarantulu ili škorpiona, a nigdje ih naći. Možda bi se za prvi sljedeći praznik mogli počastiti njima iz Pet Shopa. Do tada se morate zadovoljit shakeom od mrtvih miševa koji je kao stvoren za pravi pobjednički doručak. Ipak bi najpraktičnije bilo da hranu koja vam je ostala od Uskrsa još par dana pustite da se ucrva pa onda to podijelite s prijateljima.

Louis u svojem prvom videu, na opće gađenje svojih prijatelja, pojede dugonogog kućnog pauka kojeg je prije toga par minuta lovio po zidu. Kvaliteta snimke je prilično loša, ali to nije spriječilo 140 tisuća ljudi da ju pogleda. Danas Louis jede otrovne i opasne kukce dok ga snimaju dvije prilično badass kamere. Nema više toliko gađenja od strane njegovih prijatelja, a svaki novi video nadmaši prethodni. PETA ga je prozvala da muči životinje, ali on tvrdi da jedenje životinja na ovaj način nikako nije mučenje već prirodni hrandibeni lanac. Što vi kažete?