Pretraga

Pod stresom ste i imate milijun obaveza pred praznike? Pogledajte što je trenutno u top 10 na Netflixu

A- A+

Vrijeme prije praznika je uvijek ono koje je najgore. Taman ste toliko umorni da jedva uspijevate probuditi se za otići u školu ili na faks, a treba stisnuti više no ikada, kako biste praznike mogli provesti u miru. I naravno, što je jedino logično za napraviti u takvim trenutcima? Odlučiti početi gledati novu seriju.

netflix televizija

foto: Unsplash; Mollie Sivaram

Serije su oduvijek bile važne u našim životima, no dolaskom razno raznih streaming servisa, njihova uloga se itekako promijenila. Više ne morate čekati četvrtak da biste pogledali novu epizodu serije koju pratite već godinama, već možete jednostavno ući u Netflix i pogledati bilo koju seriju. Od početka, do kraja. Osam sati u komadu? Nije problem. I upravo se tu rađa problem, jer nemate osam sati koje možete utrošiti ni na što, dapače.

No, nećemo se sada praviti pametni i govoriti protiv Netflixa – to ipak ostavljamo za neke druge prigode. Danas ćemo samo prihvatiti tu činjenicu da nas je Netflix porazio i da smo u posljednjih nekoliko godina prešli od toga da gledamo ono što nam se servira na tv kanalima, na to da gledamo ono što nam se servira na Netflixu. I ne samo mi, već gotovo cijeli svijet. Ako ne pratite, kako uopće možete shvatiti memese?!

U svakom slučaju, istina je da je ovo pred-praznično vrijeme idealno vrijeme za započeti gledati neku novu seriju. Ali, što gledati? Čini li se i vama da ste do sada već pogledali sve što se pogledati da? Vjerojatno, pa vas zato spašavamo i donosimo popis trenutno najgledanijih stvari na Netflixu u Hrvatskoj.

Izdvojeni članak
netflix otvoren na laptopu

Kako ne voljeti Netflix: 10 najboljih originalnih serija koje obožavamo

  1. Bridgerton
  2. Taboo
  3. Inventing Anna
  4. Trust No One: The Hunt for the Crypto King
  5. The Bubble
  6. All Hail
  7. Is It Cake?
  8. Pieces Of Her
  9. Get Organized with The Home Edit
  10. The Adam Project