Pretraga

Pogledajte 10 najgledanijih videa TV Studenta u 2015. godini

A- A+

Televizija Student svakodnevno na svom Vimeo kanalu donosi zanimljive priloge i emisije koje stvaraju novinari i studenti FPZG-a, ali i drugih fakulteta. Izdvojili su 10 najgledanijih videa u 2015. godini, a studentska inicijativa ‘147 sekundi za Keniju’ zauzela je prvo mjesto. Pogledajte ostatak zanimljivih priloga s liste koju su objavili na televizijastudent.com.

10. All Star Hrvatske košarke

U riječkoj dvorani Zamet održan je 22. All star hrvatske košarke. U dvoboju Sjevera i Juga bolji je bio Sjever sa 14 poena razlike. Izbornik Repeša nadvladao je izbornika Nazora. Najbolji strijelac susreta bio je Ante Žižić, a MVP-em je proglašen Lovro Mazalin. U natjecanju zakucavanja pobijedio je Dino Cinac, a u šutanju trica Fran Pilepić. Ipak, najveće ovacije publike izazvala je petominutna utakmica hrvatskih paraolimpijaca i all star ekipe koja je za tu prigodu sjela u njihova kolica. Ova košarkaška predstava bila je samo uvertira ze Europsko prvenstvo koje u rujnu počinje u Zagrebu.

9. Kriket

Naši novinari bili su na Kupu hrvatske u kriketu gdje su pobijedili Viški kriketaši. Pokušali su otkriti odakle kriket na Visu te kako su uspjeli odnijeti pobjedu unatoč potpuno uništenim terenima doma.

8. Početak nastave

Na osmom mjestu s nešto više od 900 pogleda nalazi se kratki video o početku nastave na Fakultetu političkih znanosti

7. ZET-ovi kontrolori

Novinarke TVS-a provele su jedan dan s kontrolorima ZETa na njihovom radnom mjestu. Saznale su najčešće izgovore putnika i konkretne ovlasti kontrolora.

6. Artu Ditu

Bili smo na izložbi zagrebačkih street art umjetnika Artu Ditu. Pogledajte zašto je baš prilog o njima među najgledanijima u prošloj godini.

5. ERASMUS GUIDE Student dorm Stjepan Radić

Na petom mjestu nalazi se prilog studenata s Erasmusa o životu u domu. Pogledajte kako oni vide život na Savi.

4. Volonteri

Izbjeglička kriza bila je jedna od najpopularnijih tema prošle godine u svim svjetskim medijima, pa tako i na kanalu Televizije Student. Pogledajte prilog o švedskim kuharima koji su u Hrvatskoj s toplim obrocima tamo svakodnevno dočekivali izbjeglice.

3. Alter Ego

Među najgledanijima najgledanijima nalazi se i emisija Alter Ego koja donosi priloge o LeZboru, jednoj kadetkinji Hrvatske vojske, street workoutu i o hrvatskim dizajnerima aplikacija.

2. Novi način rekreacije – Twerkanje

Na drugom mjestu najgledanijih videa u prošloj godini je prilog o novom plesu – twerku!

1. 147 sekundi za Keniju

Najgledaniji video u prošloj godini bio je onaj koji prikazuje događaj kada su studenti Sveučilišta u Zagrebu pokazali solidarnost s 147 žrtava u Keniji.

147 sekundi za Keniju from TV Student FPZG on Vimeo.